Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi birbirlerini övdü!

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi birbirlerini övdü!

tarafından ker_def

atv ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Altın Kafes dizisi henüz yeni bir proje olmasına rağmen, reytinglerin çok iyi gelmemiş olması bir handikap olarak öne çıkıyor.

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisine sosyal medyada hayranlardan büyük destek gelmiş olsa da izleyicilerin ekran başına geçerek atv’deki yeni hikayeye yeterince ilgi göstermemiş olduğu gerçeğini de görmek lazım.

atv’nin aşk ve entrika dolu hikayesiyle merak uyandıran, pazar akşamları ekrana gelen yeni dizisi ‘Altın Kafes’in iki başrolü Aytaç Şaşmaz ve ŞifaNur Gül, Şamdan Plus dergisi için kamera karşına geçti. Objektiflere birlikte poz veren ikili samimi bir röportaja da imza attı.

Birbirleri ile rol almanın keyifli yanları sorulduğunda Şifanur Gül, partnerini şu sözlerle övdü: “Aytaç’la birlikte yürümek inanılmaz keyifli. Sette, sahnede birbirimizi hep doğru ve kolay anlıyor olmak birlikte oynamanın en güzel yanı benim için’ derken Aytaç Şaşmaz ‘Şifa çok uyumlu ve çok disiplinli bir oyuncu onunla beraber bu işte olduğum için çok mutluyum.”

Uyumlu bir partnerlik süreci içinde olduklarını belirterek setteki ortamdan memnun olduğunun altını çizen Şifanur Gül gibi, Aytaç Şaşmaz da partneri için güzel sözler söyledi.

Aytaç Şaşmaz “Şifa çok uyumlu ve disipli bir oyuncu” ifadesini kullandı.

Zorluklarla başa çıkmak için kendinizi nasıl motive edersiniz sorusuna ise Şifa Nur Gül şu sözlerle yanıt verdi:

“Zorlukların bana hissettirdiği şeyin tüm bu rüyanın gerçek olduğunu anlamam için bir dürtü olduğuna inanıyorum.”

Aytaç Şaşmaz, “Gün içinde herhangi bir konuda zorlandığım anlarda her şeyin bir sonu olduğunu düşünerek kendimi motive ederim” diye konuştu.

‘Altın Kafes’ yeni bölümüyle pazar akşamı atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ederken, reytingleri de dikkatle takip edilecek.