Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi büyük hayal kırıklığı yarattı!

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi büyük hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Altın Kafes isimli dizinin farklı bir hikaye ile izleyicileri etkileme hedefi tutmadı. Yargı, Teşkilat ve Kirli Sepeti isimli dizilerin Pazar akşamı çok iyi reytingler alarak ilerlemesine rağmen, Altın Kafes dizisi ne yazık ki dizi hayranları tarafından beğenilmedi.

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin iyi bir çıkış yapması ve iki genç oyuncunun da favori dizi çiftlerinden birisi olması bekleniyordu. Ancak dizinin 5. bölümü itibari ile final yapmasına karar verildi.

Reytingleri beklentilerin çok altında, bir hayli düşük gelen dizi için artık yapacak bir şey yok. Onur ve Zeynep karakterlerinin hikayesinin anlatıldığı dizi güçlü bir oyuncu kadrosu ile yola çıktı.

Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in kesişen hayatları ekran başına geçen izleyicileri cezbetmedi.

Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Altın Kafes dizisi yayın hayatına erken veda eden projelerden birisi olarak kalacak.

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi ise büyük bir hayal kırıklığı olarak dizi tarihinde konuşulacak gibi gözüküyor.

Sosyal medyada iki genç oyuncuya destek veren hayranları, projenin çok düşük reytingler elde etmesine anlam veremezken, oyuncuların ellerinden geleni yaptıkları yönünde yorumlarda bulunuyor.

Altın Kafes dizisinin yerine Pazar akşamları yeni yılda Yıldızlar Bana Uzak isimli yeni dizi izleyicilerle buluşacak.