Ana sayfa Sinema Aytaç Şaşmaz, yeni projesindeki bir sahnede çok zorlandı!

Aytaç Şaşmaz, yeni projesindeki bir sahnede çok zorlandı!

tarafından ker_def

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı “Hatıran Yeter” filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Farklı yıllarda yaşanan iki etkileyici aşk hikâyesini konu alan filmdeki duygusal sahneler izleyenleri ağlattı! Ömer Faruk Yardımcı imzalı “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’ta sadece sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Usta yönetmen Ömer Faruk Yardımcı’nın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu “Hatıran Yeter”, yayınlanan ilk teaser’larıyla ses getirmişti. Yapımcılığını Berton Medya’nın üstlendiği, başrollerini ise Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı filmin fragmanı da sinemaseverlerle buluştu. 80’lerde başlayıp günümüze uzanan etkileyici bir hikâyeyi konu alan film, fragmanıyla sosyal medyaya da damgasını vurdu.

ENGELLERE RAĞMEN AŞK

“Hatıran Yeter”in beğeni toplayan fragmanı, Zehra (Belçim Bilgin) ile Adem’in (Burak Sevinç) aşklarının nasıl başladığını anlatan nostalji yüklü sahnelerle açılıyor. Kaçarak evlenen iki gencin aşkı, oğulları Baha’nın (Aytaç Şaşmaz) dünyaya gelişiyle taçlanıyor. Ne var ki Baha henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybediyor. Yaşıtlarından çok daha zorlu bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla (Sümeyye Aydoğan) tanışmasıyla değişiyor. Ancak bu aşkın önüne de büyük engeller çıkıyor.

İŞARET DİLİ SAHNELERİ BEĞENİ TOPLADI

Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan fragmana damgasını vuran, işitme engelli iki genci canlandıran Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan oldu. Rolleri için uzun süre işaret dili eğitimi alan iki oyuncu, fragmanda yer verilen sahnelerindeki başarılı performanslarıyla takdir topladı. Büyük aşk yaşayan Baha ve Leyla karakterlerine hayat veren Şaşmaz ile Aydoğan şimdiden sinemanın en yakıştırılan çiftleri arasına girdi.

KARLI SAHNE AYTAÇ ŞAŞMAZ’I ZORLADI

Fragmanın bir başka dikkat çeken sahnesi de Baha’nın karlı bir kış gününde ağladığı anlardı. Aytaç Şaşmaz’ın üzerinin tamamen karla kaplandığı o sahne için 8 saat büyük makinelerle karlama çalışması yapıldı. Geniş bir ekibin uzun saatler süren çalışmasıyla büyük bir alanda gündüz yağmur, gece kar yağdırıldı. Rolü gereği saatlerce karların içinde çekim yapan Aytaç Şaşmaz çok zorlanmasına rağmen muhteşem bir performans sergiledi.

16 ŞUBAT’TA VİZYONDA

Oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Furkan Kalabalık, Ayşegül Asar, Deniz Türkali ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı, çekimleri Mudanya-Tirilye’de yapılan “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’tan itibaren sadece sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.