Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet’e rakip geldi! Yeni günlük dizi Canım Annem çekimlere başladı!

Emanet’e rakip geldi! Yeni günlük dizi Canım Annem çekimlere başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’de iki sezondur yayınlanan günlük dizi Emanet’in başarısının ardından yeni bir günlük dizi daha geliyor. TV 8’de hafta içi her gün yayınlanacak Canım Annem dizisi çekimlere başladı.

Bugüne kadar birçok başarılı diziye imzasını atan OGM Pictures tarafından çekilecek Canım Annem dizisinin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli ile Ece Tahtalıoğlu üstleniyor. Dizinin yapımcısı ise Stellar Yapım oldu.

Günlük dizi olarak ekrana gelecek olan Canım Annem bugün sete çıktı. Hazırlıkları tamamlayan Canım Annem ekibi çekimlere başladı. Hafta içi her gün yayınlanacak olan dizi çok yakında TV 8 ekranlarında olacak.

Emanet’e rakip geldi! Yeni günlük dizi Canım Annem çekimlere başladı! 7

İkiz kardeşlerin hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncuları şu isimlerden oluşuyor: Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabçı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven, Yavuz Pekdiker, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Metin Yıldırım, Cansın Mısırlı ve Gece Işık Demiral.

Günlük dizi Emanet’in başarılı olması üzerine Kanal D de aynı işe girmiş ve yaklaşık dört ay önce Kırık Hayatlar dizisine başlamıştı. Ancak dizi Emanet kadar başarılı olamamış ve tek sezon olarak yayınlanmıştı. Kırık Hayatlar 78. bölümde ekranlara veda etmişti.

Canım Annem dizisi şubat ayında ekrana gelmeye başlayacak.