Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisi, yoğun kar yağış altındaki İstanbul’da çok özel görüntülere sahne oldu!

Aziz dizisi, yoğun kar yağış altındaki İstanbul’da çok özel görüntülere sahne oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her akşam ekran başında keyifle izlediğimiz dizilerin kamera arkalarında, kimi zaman son derece zorlu bir mücadele yaşanıyor. Dizi setlerinde onlarca kişi, ekran önüne en doğru görüntülerin yansıması amacıyla emek veriyor. Kamera arkası ekibi ve oyuncularla birlikte verilen bu mücadele, zaman zaman da doğal olaylarla mücadeleyi gerektiriyor.

Her hafta zorlu koşullarda yapılan çekimlere geçtiğimiz hafta kar yağışı altındaki soğuk da eşlik etti. Özellikle İstanbul’da Mart ayında herkesi şaşırtan yoğunlukta bir kar yağışı ve soğuk, dizi setlerini de vurdu!

Kimi setlerde çalışmalar kesintiye uğrarken, kimi setlerden de uzun saatler boyunca bölüm yetiştirmek adına zorlu bir mücadele verildiği haberleri gündeme geldi. Show TV ekranının sevilen dizisi Aziz’in setinde de bu zorlu çekim süreci, bölüm yetiştirmek adına yaşandı.

Aziz dizisi, yoğun kar yağış altındaki İstanbul'da çok özel görüntülere sahne oldu! 12

Hava koşulları elverişli olmasa da kar soğuk dinlemeden Cuma akşamı yayınlanan 18. bölüm için tüm ekip canla başla çalıştı. Bu yoğun çalışmanın bir sebebi de dizideki düğün sahnesiydi. Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in yer aldıkları dizide Aziz ve Efnan evlendi.

1930’lu yıllarda geçen hikayesi ile beğeni toplayan dizi için kamera arkasında döneme uygun her şey titizlikle hazırlanıyor. Mekanlar, kıyafetler, saç ve makyajlar derken zaten zorlu bir süreç yaşanıyor. İşin içine hava muhalefeti ve yine zor bir sahne olan düğün sahnesi girince, tüm ekip ve oyuncular için 18. bölümün çekimi hayli zor geçmiş…

Aziz dizisi, yoğun kar yağış altındaki İstanbul'da çok özel görüntülere sahne oldu! 13

Fakat tüm engellere karşın hem kamera arkası hem de önündeki çalışan herkes, diziyi yetiştirmeyi başaracak bir mücadele verdi. Kamera önünnde oyuncuların enerjisi ve azmi ile birlikte kamera arkası ekibin de desteği ve çabası ile keyifli bir bölüm ekranlara geldi.

Hapishanede nikahlanan Aziz (Murat Yıldırım) ve Efnan (Simay Barlas) davullu zurnalı bir düğünle evlendi. Çekimlerin İstanbul’daki karlı günlere denk gelmesi ekibi yıldırmadı. Soğuk havaya karşın oyuncuların bitmeyen enerji ve performansları da kameraya yansıdı.

Bu bölümün bazı sahnelerinden çekilen fotoğraflar da sosyal medyadan yayınlandı. İşte 18. bölüm çekimlerinde yaşananlardan oluşan fotoğraflar…