Ana sayfa Sosyal Medya Ve resmen bitirdiler! Hande Erçel – Kerem Bürsin ayrılığında son perde kapandı!

Ve resmen bitirdiler! Hande Erçel – Kerem Bürsin ayrılığında son perde kapandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan ve sonrasında sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bir süredir ayrılık haberleri ile gündeme geliyorlar. Romantik komedi türündeki dizide yakınlaşan çift, Eylül ayında final yapan dizi sonrası ilişkilerine devam etmişti.

Sen Çal Kapımı ile dünya çapında bir üne kavuşan iki oyuncu, bazı anlaşmalar nedeniyle birlikte görünmeye de devam ediyorlardı. Ancak ayrılık kararının ardından, iş ilişkilerini de bitirdikleri anlaşılıyor!

Bir süredir ayrıldıkları bilinse de sosyal medyada birbirlerini takip ediyorlardı. Fakat geçtiğimiz günlerde Hande Erçel, birlikte tüm fotoğraflarını silerek takipten de çıkmıştı.

Kerem Bürsin ise Erçel’i instagram’da takip ediyordu. Fakat son bir adım ile Kerem Bürsin de Hande Erçel’i takipten çıkardı.

İşte bu durumla birlikte ikilinin ayrılıkları da netleşmiş ve resmiyete kavuşmuş oldu. Kerem Bürsin’in bir süre önce ismi eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile anılmıştı. Menajeri tarafından magazinde yer alan bu yöndeki haberlerle ilgili bir açıklama yapılmıştı. Bu açıklamada Tanrısevsin birlikteliği kabul edilmezken, Kerem Bürsin’in herhangi bir ilişkisinin olmadığı ve işlerine baktığı da eklenmişti.

Aslında bu detay Hande Erçel ayrılığının da resmi bir açıklaması gibi duruyordu. Ardından Kerem Bürsin’in son bir hamle ile tüm söylentileri bir kenara koyan hareketi geldi ve sosyal medyadan Hande Erçel’i takipten çıkararak durumu netleştirdi.