Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisinden gelen tanıtım ve afiş, diziyi bekleyenleri iyice meraklandırdı!

Hakim dizisinden gelen tanıtım ve afiş, diziyi bekleyenleri iyice meraklandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında keyifle izlediğimiz hukuk temalı dizilere bir yenisi daha eklenmek üzere! Bir süredir tanıtımları dönen dizi Hakim, atv’nin yeni ve hayli iddialı bir yapımı olarak konuşulmakta.

Heyecan yaratan bir kadro ve hikaye ile yakında ekranda olacak. Dizi, ABD’nin çok konuşulan yapımlarından Your Honor dizisinin yerli uyarlaması olacak. Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Yurdaer Okur gibi rol aldıkları her projede başarılı performanslarıyla konuşulan isimler, dizinin iddiasını da arttırmakta.

Şimdiden büyük bir heyecanla beklenen yapımın tanıtım filmi ve afişinin yayınlanmasıyla merak daha da arttı! Konusuyla da ilgi çeken Hakim dizisinin tanıtımı, izleyici tarafında beğenilirken, yayın tarihi netleşmeyen dizi için heyecanlı bir bekleyiş başladı!

Hakim dizisinden gelen tanıtım ve afiş, diziyi bekleyenleri iyice meraklandırdı! 7

Bir hakimin, trafik kazasında bir mafya babasının 17 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep olan oğlunun hayatını kurtarmaya çalışma hikayesini anlatan Hakim dizisi, ekranın yeni ve çok konuşulacak yapımlarından olmaya aday şimdiden!

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekrana gelmek için gün sayan diziden gelen tanıtımla birlikte heyecan katlandı! Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisine son olarak sevilen oyuncu Burcu Kara da katıldı.

Dizide, orijinal yapımda ABD’nin en ünlü oyuncularından biri olan Bryan Cranston’ın canlandırdığı hakim karakterine usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Ona eşlik eden usta oyuncu kadrosunda ise Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Gülsen Tuncer, Hasibe Eren gibi isimler var.

Yurdaer Okur, oğlu ölen mafya babasını canlandırırken Uğur Yücel de Hakim’in çok yakın arkadaşı olan çok güçlü bir karaktere hayat verecek. Her zaman komedi dizilerinde izlediğimiz Hasibe Eren ise izleyicileri çok şaşırtacak. Çünkü Hasibe Eren bu kez izleyicilerin karşısına psikopat bir mafya liderine hayat verecek.

İşte Hakim dizisinden yayınlanan son tanıtım…