Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde beklenmedik karar yeni bir dönemi başlattı!

Aziz dizisinde beklenmedik karar yeni bir dönemi başlattı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Aziz’in reytingleri de gayet iyi geliyor ve izleyiciler hikayenin gidişatından çok memnun. Aziz’in atölyesinden Pierre’i kovduğu tanıtımda Pierre, Aziz’in idam edilmesi için saklanan erzakların bulunmasını emrediyor.

Galip, Adem’i evlatlıktan reddedip onu Dilruba ile birlikte evden kovarken Aziz, ikisine evinin kapısını açıyor. Dilruba’nın Aziz’in evinde kalacak olması Efnan’ı huzursuz ederken hem Adem ile Dilruba hem de Aziz ile Efnan ilişkisinde yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyor. Bu gelişmelerle birlikte Aziz dizisinin hikayesinde de yeni bir dönem başlamış oldu…

AZİZ’İN 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aziz ve Adem’in birlikte hareket etmesi Pierre ve Galip’i bozguna uğratır ve bütün dengeler değişir. Delillere ulaşamayan Pierre, Maksude’yi tutuklayınca Aziz ilk defa kendi kurallarını yıkar ve düşmanıyla birlikte hareket etmek zorunda kalır. Babası tarafından kovulan Adem ve Dilruba için yeni bir macera başlar. Bu macera Aziz ve Efnan’ın ilişkisine kadar uzanan sır ve gizem dolu bir hikayenin başlangıcı olacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!