Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde Efnan davası bitmedi, işler iyice karıştı!

Aziz dizisinde Efnan davası bitmedi, işler iyice karıştı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizide Damla Sönmez’in canlandırdığı Efnan karakterinin ayrılığı geçtiğimiz hafta yaşanmıştı. Ancak hikayede karakterin ismi geçmeye devam edecek ve bu bölümde de önemli gelişmeler yaşanacak. Aziz’in bir gruba öfkeyle saldırdığı tanıtımda neden kavga ettiği merak konusu olurken, kurdukları tuzağa Adem’in düştüğünü öğrenen Pierre şoke oluyor.

Aziz, “Eğer Efnan’ın kaçırılmasının arkasında sen çıkarsan, en ufak bir dahilin varsa bu sefer canını alırım!” sözleriyle Pierre’i açıkça tehdit ederken Aziz, yakaladığı bir adamı konuşturunca her şeyi Kenan’ın istediğini öğreniyor. Aziz dizisinin yeni bölümü yine heyecanlı geçecek. İşte dizinin 26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 27. bölümünden dikkat çeken bir fragman:

Aziz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 26. bölümünde; hiçbir yerde Efnan’ı bulamayan Aziz sevdiği kadını kaybetme korkusuyla korku dolu anlar yaşarken Kenan, kaçırdığı Efnan’ın ağır sözleri karşısında kendisini tutamadı ve Aziz ile kardeş olduklarını itiraf etti. Çaresizce şehrin sokaklarında ilerleyen Aziz aniden bir gencin eline sıkıştırdığı mektupla şaşırdı. Mektupta kaçırılan bir kadının adresi yazıyordu. Kenan’ın Efnan’ı kaçırdığından habersiz olan Pierre durumu öğrenince genç kadını kendisinin kurtaracağını söyledi ve oyununu başlattı.

Adem Aziz’e yazan adrese tek başına gitmemesi gerektiğini söylerken ikinci bir mektup daha geldi. Bu mektupta ise farklı bir adres yazıyordu. Tuzağa çekilen Aziz’in gitmekten başka şansı yoktu. Aziz ve Adem verilen mektuplarda yazan adreslere gitti. Aziz’in gittiği kulübede Kenan, Pierre ve Efnan vardı. Kenan, Pierre ve Aziz birbirine silah doğrulturken nefesler tutuldu. Finalde Adem’in gittiği kulübede büyük bir patlama yaşanırken Aziz, Pierre ve Kenan’ın bulunduğu kulübeden ise silah sesi duyuldu. Vurulan kişi kimdi? Adem’e ne olacaktı? Nefeslerin tutulduğu anlardan sonra izleyiciler tüm bu soruların yanıtını yeni bölümde bulacak.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!