Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde ekip bir anda dağıldı!

Arka Sokaklar dizisinde ekip bir anda dağıldı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin arka sokaklar dizisinde senaristler hikayeyi daha ilginç bir hale getirmek için ellerinden geleni yapıyor. 610. bölümü ile 14 Ocak akşamı tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden dizinin 21 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümü de çok hareketli geçecek.

Rıza Baba karakterinin içine düştüğü durum daha net anlaşılacak. Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu karakteri hikayede yer almaya devam edecek ama büyük bir kumpasın da içine düşecek. Dizine bir başka ilginç gelişme ise Mesut’un Rıza Soylu’ya zarar verme ihtimalinin düşündürülmesi oldu. Birçok dizi hayranı Mesut’un Rıza babaya bir şey yapmayacağını iyi biliyor.

Mesut’un ve Rıza Soylu’ya ne olacağı konusunda heyecan sürerken bir başka gelişme daha yaşanıyor. Ekip bir anda dağılacak. Arka Sokaklar 611. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Ekibin yeni görev yerleri belli oluyor!

Rıza Babanın, Ankara’ya verdiği dilekçe işleme konulmuştu; fakat Engin’e, Rıza Babanın yerine geçmesi istenmişti. Hal böyleyken Engin’in görevi kabul etmemesi üzerine bakanlık, ekibin lağvedildiği yazıyı Engin’e ulaştırır. Tüm ekibin yeni yerleri belli olmuştur.

Ekip ise, bu anları şaşkınlıkla izlemektedir. Yıllardır acısıyla, tatlısıyla birlikte omuz omuza verdikleri mücadele sonlanıyordur. Bu sırada Rıza Baba ile de ilginç bir gelişme yaşanmaktadır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00’da Kanal D’de!