Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde her şey iyi giderken 3 oyuncudan gelen haberler çok üzdü!

Aziz dizisinde her şey iyi giderken 3 oyuncudan gelen haberler çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanan Aziz dizisinin reytingleri iyi gidiyor ve hikayenin heyecanı da devam ediyor. Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı dizide etkili bir oyuncu kadrosu da bulunuyor.

1930’lu yıllarda geçen dizide, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının öncesindeki süreç ile ilgili hem özgürlük mücadelesi hem de büyük bir aşk anlatılıyor… Simay Barlas’ın Efnan karakteri ile kariyerinde çok iyi bir çıkış yakaladığı dizide, iki başarılı oyuncu Murat Yıldırım ile Damla Sönmez de tecrübelerini sergileyerek hayranlarını mest ediyor.

Aziz dizisinde her şey iyi giderken 3 oyuncudan gelen haberler çok üzdü! 9

Aziz dizisinde olumlu yaşanan bu gelişmeler bir yana, üst üstü 3 oyuncudan gelen haberler moralleri bozdu. Önceki gün sette fenalaşan Eren Hacısalihoğlu’nun hastaneye kaldırılması dizi ekibini bir hayli üzmüştü. Sosyal medyada hayranları da etkileyen bu gelişmenin ardından iki oyuncunun koronavirüse yakalanması da moralleri bozdu.

Aziz dizisinde her şey iyi giderken 3 oyuncudan gelen haberler çok üzdü! 10

Damla Sönmez’in setteki testlerinden koronavirise yakalandığı ortaya çıktı. Ardından ise Ahmet Mümtaz Taylan’ın da koronavirüse yakalandığı testlerin sonuçlarıyla anlaşıldı. Oyuncunun çekimlerin sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek tamamlandı ve karantinaya girmesi sağlandı…

Aziz dizisinde her şey iyi giderken 3 oyuncudan gelen haberler çok üzdü! 11

Aziz dizisinde üst üste yaşanan bu sağlık gelişmeleri yeni bölümü etkileyecek mi, tam olarak bilinmiyor. Aziz dizisinde 1 Nisan Cuma akşamı 20. bölüm ekrana geldi. 21. bölümün fragmanının paylaşılmaması dizinin önümüzdeki hafta ara verme ihtimalini akla getirdi. Ancak henüz net bir bilgi bulunmuyor.