Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisini karıştıran Esengül Aypek, kurallarla kendisini sınırlamıyor!

Kaderimin Oyunu dizisini karıştıran Esengül Aypek, kurallarla kendisini sınırlamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 ile 2017 yılları arasında yayınlanan Beni Affet isimli dizide Elif karakterini canlandıran oyuncu Esengül Aypek oldu… Günlük bir dizi olan Beni Affet’in sadık bir izleyici kitlesi vardı ve genç oyuncu da başarılı rolü sayesinde dikkatleri üzerine çekti.

Esengül Aypek yine bir günlük dizi olan Beni Bırakma’da da rol aldı ve Meltem karakteri ile akıllarda yer alıyor… Oyuncunun prime-time’da yayınlanan ilk dizisi ise Kaderimin Oyunu oldu. Star TV’de Cuma akşamları devam eden dizinin hikayesine yeni katılan Esengül Aypek, Ankara’daki yaşamını bırakarak İstanbul’a yerleşti. Zuhal karakteri ile hikayede önemli bir yer edinmeye başlayan oyuncu, yeniden setlere döndüğü için çok mutlu.

Karakterin henüz iyi mi yoksa kötü mü olacağı, nereye savrulacağı çok belli değil. İşte bu nedenle de Esengül Aypek, böyle farklı duygular yaşatan bir karakteri canlandırmaktan çok memnun. Oyuncu aşk hayatında ise bir gelişme olmadığını, işine odaklandığını söyledi.

Kaderimin Oyunu dizisini karıştıran Esengül Aypek, kurallarla kendisini sınırlamıyor! 7

Sokakta muhabirlerle karşılaşan ve açıklamalarda bulunan Esengül Aypek, aşkı değil kariyeri seçtiğini anlattı. Oyuncu, “Ben de kariyer bir tık duyguların önüne geçiyor. Duygularım mı, aşk mı, kariyerim mi dediğim zaman, işim öne çıkıyor” açıklamasını yaptı.

Hayatının aşkını da bulsa işe verdiği önemin değişmeyeceğini anlatan genç oyuncu, hayattaki çizgilerini net bir şekilde belirten birisi olduğunu ifade etti.

Esengül Aypek, oyunculukta kuralları sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: “Bir saygısızlık, ahlaksızlık ya da şiddet olmadığı sürece, sınırları esnetmeyi seviyorum. Sonuçta yaptığımız iş insana dair bir şey. İnsan da çok köşeli bir şey değil, her an değişebiliyor. O yüzden sınır koymayı düşünmedim.”

Müjdat Gezen’in Ankara’daki merkezinde eğitim de alan Esengül Aypek, Türkan Şoray kuralları olarak Türk sinemasına yayılan oyunculukta kendisine sınır koymak gibi bir durumunun olmadığını bu sözleri ile ifade etmiş oldu.