Ana sayfa Sosyal Medya İlyas Çakırbeyli’yi unutun, artık Hakan Hoca dönemi! Ozan Akbaba’nın zor sınavı başlıyor!

İlyas Çakırbeyli’yi unutun, artık Hakan Hoca dönemi! Ozan Akbaba’nın zor sınavı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları artık reyting rekabetinde yeni dizi Kasaba Doktoru’nu TRT1 ekranında izleyeceksiniz. 8 Nisan Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrolünde Ozan Akbaba bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin etkisi hala sürüyor.

Ozan Akbaba, mafya üyesi olduğu ve insan yaşamına son veren bir karakterden şimdi tam zıttına geçiş yaptı. Kasaba Doktoru dizisinde usta bir cerrahı canlandıracak olan oyuncu, İlyas Çakırbeyli karakterinin izlerini silmek için çaba harcayacak. Şehre uzak bir hastanede yolları kesişen üç idealist doktorun hikayesini konu alacak olan ‘Kasaba Doktoru’nda başrol oyuncularından Ozan Akbaba, karizmatik cerrah Hakan Hoca karakterine hayat verecek.

İlyas Çakırbeyli'yi unutun, artık Hakan Hoca dönemi! Ozan Akbaba'nın zor sınavı başlıyor! 8

Giyiminden saç stiline hatta yürüyüşüne kadar kendine has tarzı olan Hakan Hoca, cerrahlık konusundaki ustalığı ile nam salmış, çalışma arkadaşları tarafından ‘buz adam’ olarak tanınıyor. Duygularını göstermekten hoşlanmayan, mesleğine yürekten bağlı Hakan’ın hayranı kadar düşmanı da var.

Ulu Çınar Hastanesi’nde yolu genç doktorlar Ömer (Deniz Can Aktaş) ve Leyla (Hazal Subaşı) ile kesişen Hakan, ikilinin hayatına dokunurken kendisi de önemli dönüşümler yaşayacak!

Fragmanları ile yeni bir Mucize Doktor başarısı sergileyebileceği düşüncesi veren Kasaba Doktoru’nun ilk bölüm reytingleri büyük önem taşıyor. TRT 1’in çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ve yayınlanan tanıtımları ile büyük heyecan uyandıran yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 8 Nisan Cuma akşamı TRT 1’de ekranında başlıyor.

İlyas Çakırbeyli'yi unutun, artık Hakan Hoca dönemi! Ozan Akbaba'nın zor sınavı başlıyor! 9

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba’nın yanı sıra; Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi önemli isimler bulunuyor.