Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde herkesi şoke edecek yeni karar!

Aziz dizisinde herkesi şoke edecek yeni karar!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz’in mutsuz gördüğü Dilruba’ya destek olduğu sahnede Dilruba, yaşadığı zorlukları Aziz’le paylaşarak içini dökünüyor. Dilruba’nın kararı ise herkesi şaşkına çevirecek.

Gözyaşlarını tutamayan Dilruba’nın üzgün hali Aziz’i derinden etkilerken ikisinin konuşmasına şahit olan Efnan’ın bakışları gözden kaçmıyor. Aziz ve Dilruba’yı gören Efnan ağlamaya başlarken yeni bölümde yaşanacaklar şimdiden büyük bir merak konusu oluyor.

Aziz can çekişirken Efnan’ın gizemli yokluğu akıllarda soru işareti bırakır. Kenan, Pierre ve Galip’in de desteğiyle şehirdeki ticaret dengesini altüst edecek bir yola başvurur. Böylece Aziz, gözünü açar açmaz çetin bir mücadelenin içine girer ve düşman cephesine karşı büyük bir savaş başlatır.

Adem’in şiddetine dayanamayan Dilruba herkesi tedirgin edecek bir karar alır. Efnan Pierre’den kurtulmak isterken onun eline büyük bir koz vermiştir. Bu koz Aziz ve Efnan aşkının bir kere daha sınanmasına neden olacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli isimler bulunuyor.

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!