Ana sayfa Sinema Serkan Çayoğlu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz’dan da kötü haber geldi!

Serkan Çayoğlu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz’dan da kötü haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer alacağı İlk Göktürk filminin duyurusu uzunca bir süre yapılmıştı. Filmle ilgili hazırlıkların devam ettiği yönünde haberler geliyordu. Ancak kısa süre önce Serkan Çayoğlu’ndan, projeden ayrıldığına dair bilgi geldi. Şimdi de diğer başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz’dan…

Aytaç Şaşmaz Söz ve Hekimoğlu dizilerinin ardından rol aldığı yaz dizisi Baht Oyunu’yla kariyerinde büyük sıçrama yaşamıştı. Yakışıklı oyuncu Baht Oyunu sona erdikten sonra tercihini dizi değil filmden yana kullanmış ve İlk Göktürk isimli filmle anlaşmıştı.

Duyurusu aylar önce yapılan film için Aytaç Şaşmaz’ın yanı sıra Serkan Çayoğlu ile de anlaşma yapılmıştı. İki oyuncu başrolleri paylaşacaktı. Senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacaktı. Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracaktı.

Serkan Çayoğlu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz’dan da kötü haber geldi! 62

Ancak filmle ilgili hazırlıklar bir türlü tamamlanamadı. Hazırlıklar o kadar uzun sürdü ki en sonunda başrol oyuncularından Serkan Çayoğlu projeden çekildiğini duyurdu. Hayranları onu yeni bir projede görmek için sabırsızlanırken, oyuncunu neden böyle bir karar aldığı ise merak konusu oldu. Oyuncunun çekim takvimi nedeniyle filmde oynamaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Serkan Çayoğlu’nun bu açıklamasından yaklaşık 10 gün sonra bu kez Aytaç Şaşmaz’dan haber geldi. Bu habere göre Şaşmaz da İlk Göktürk isimli filmde rol almaktan vazgeçti. Gerekçesi ise Serkan Çayoğlu ile aynı. İddialara göre Alper Çağlar’ın büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürdüğü filmin, altı aylık bir sürede çekileceği öğrenildi. Her iki oyuncu da filme bu kadar uzun süre ayırmak istemedi.

Yapımcılığını Alper Çağlar ve Doruk Acar’ın üstlendiği İlk Göktürk filminin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var. Filmin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.