Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde heyecan arttı, hamilelik olayı her şeyi değiştiriyor!

Aziz dizisinde heyecan arttı, hamilelik olayı her şeyi değiştiriyor!

tarafından ker_def

Aziz dizisinin 19 bölümü geride kaldı ve hayranlar 1 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 20. yeni bölümü heyecanla bekliyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

Aziz’in 20. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Gözyaşları içinde birinden kaçtığı görülen Efnan’ın elindeki kan lekelerinin merak uyandırdığı heyecan dolu tanıtımda Dilruba hamile olduğunu öğreniyor. Dilruba’nın bebek konusunda ne yapacağı merakla beklenirken, bu gelişme dizinin hikayesinde önemli kırılmalara yol açabilir.

Aziz dizisinde heyecan arttı, hamilelik olayı her şeyi değiştiriyor! 7

Aziz, Dilruba konusunda Adem’i uyarırken sinirlerine hakim olamıyor. Aldığı haberle şoke olan Dilruba’nın elindeki ilaç şişesi dikkat çekerken, “Dilruba bebeğe zarar verecek mi?” sorusu akıllara geliyor.

Aziz dizisinin 20. yeni bölümden yayınlanan fragmanı bir hayli heyecanlı ve izleyicilerin de merakını artırıyor.

Aziz dizisinin 19. bölümünde Efnan, Aziz’i kurtarmak için canlı cenaze gibi Pierre’in evine giderken, serbest bırakılan doktorlar Aziz’i ameliyat etmeye başlamıştı. Doktorlar uzun uğraşlar sonucu kurşunu çıkardı ancak Aziz’in durumu ciddiyetini koruyordu.

Pierre ise istediği kıyafeti giydirdiği Efnan’ın resmini çizmeye başlamıştı. Sabaha kadar resimle uğraşan Pierre, genç kadını eski eşinin kıyafeti ve pozunun aynısıyla çizmişti. Korku içinde daha fazla dayanamayan Efnan, sakladığı mektup açacağını gittikçe kendisine yaklaşan Pierre’e doğrulttu. Nefeslerin tutulduğu bu sırada kendine gelen Aziz, “Efnan!” diyerek gözlerini açtı.

Dizinin 20. yeni bölümünde Pierre ile Efnan arasında neler yaşandığı ve Efnan’ın elindeki kanın detayları ortaya çıkacak. Aziz’in ahlaksız teklif karşısında ne yapacağını da izleyiciler merakla bekliyor.