Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in oynadığı Sen Yaşamaya Bak filmi, tüm dünyada listeleri zorluyor!

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in oynadığı Sen Yaşamaya Bak filmi, tüm dünyada listeleri zorluyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde oynadığı “Sen Yaşamaya Bak” geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanmaya başladı. Film, özellikle uzun süredir ekranlardan uzak kalan Aslı Enver hayranları tarafından büyük heyecanla bekleniyordu.

Filmde Aslı Enver, amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son zamanlarını yaşadığını öğrenen Melisa isimli bir bekar anneyi canlandırıyor. Melisa ömrünün son günlerinde öldükten sonra oğlunu emanet edeceği güvenilir bir anne ararken karşısına Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Fırat çıkıyor. Melisa, oğluna yeni bir anne ararken fırtınalı bir aşk yaşamaya aynı zamanda da oğlunu sevdiği adama alıştırmaya çalışıyordu.

Sen Yaşamaya Bak yayınlanır yayınlanmaz Türkiye listelerinde birinciliği zorlasa da filmi beğenen izleyiciler de beğenmeyenler de oldu. Sosyal medyada pek çok yorum alan filmin asıl başarısıysa bu hafta itibariyle yurt dışından gelmeye başladı.

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in oynadığı Sen Yaşamaya Bak filmi, tüm dünyada listeleri zorluyor! 7

Sen Yaşamana Bak filmi Türkiye’nin aksine gösterimde olduğu 75 ülkede trendlere girmeyi başardı. Brezilya’da birinci, İsrail’de birinci, Kanada’da onuncu, Amerika’da beşinci, Fransa’da üçüncü, İtalya’da ikinci sıraya kadar yükselen film tüm dünyada kendini kanıtlarken, büyük yankı uyandırdı.

Yurt dışından yapılan yorumlarda da tıpkı Türkiye’de olduğu gibi beğenenler de oldu beğenmeyenler de. Tüm yorumlarda Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun oyunculukları ve performansları takdir toplarken konunun biraz zayıf kaldığı kanısında izleyicilerin birleştiği anlaşılıyor.