Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde karlar altında büyük aşk!

Aziz dizisinde karlar altında büyük aşk!

tarafından ker_def

Etkileyici senaryosu, duygu ve heyecanı yüksek sahneleriyle Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan, Show TV’nin yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, O3 Medya imzalı sevilen dizisi Aziz’in yayınlanan yeni tanıtımında karlar altında yaşanan romantizm yüklü anlar konuşulacak.

Aziz’in kendi nişanını terk etmesinden sonra yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken ülkemizde etkili olan kar yağışı dizinin setini de etkiledi. Her yerin beyaza büründüğü çekim mekanlarında masalsı bir görünüm oluşurken Aziz ve Efnan’ın samimi anları izleyenlerin içini ısıtacak.

Birbirlerine itiraflarda bulunan ikilinin karlar altındaki romantik anları 28 Ocak Cuma (yarın) yayınlanacak 11. bölüme olan beklenti ve ilginin artmasına neden oldu.

Aziz dizisinde karlar altında büyük aşk! 7

Aziz heyecan dolu gelişmeleriyle 28 Ocak Cuma saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Murat Yıldırım ile Simay Barlas ikilisinin uyumunun ve enerjisinin izleyicileri çok etkileyeceği bir dönem başlıyor.

Damla Sönmez’in de başrolde çok başarılı performans sergilediği Aziz dizisinde, Simay Barlas, genç bir yetenek olmasına rağmen rolün hakkını vermesi ile dikkatlerimizi çekiyor. Murat Yıldırım hayranları da oyuncunun performansından çok memnun.