Ana sayfa Dizi Haberleri Büşra Develi Erkek Severse’deki rolüyle izleyiciden tam not aldı!..

Büşra Develi Erkek Severse’deki rolüyle izleyiciden tam not aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dijital platform Bein Connect’in yeni dizisi Erkek Severse geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı.

İzleyicinin merakla beklediği dizinin oyuncu kadrosunda, Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Güzel oyuncu Büşra Develi Erkek Severse’de ilk defa anne rolünde izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncu, iki çocuklu ‘Zeynep’ karakteriyle izleyicinin beğenisini kazandı.

Büşra Develi’nin instagram hesabından yaptığı son paylaşımın altına yapılan yorumlar, izleyicinin Büşra Develi’nin performansını beğendiğini gösteriyor.

Büşra Develi Erkek Severse'deki rolüyle izleyiciden tam not aldı!.. 7

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, ‘Erkek Severse dizinizde müthiş oyunculuk’ gibi yorumlar yapıldı.  Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı dizide Büşra Develi,  iki çocuğu Kağan ve Arda ile birlikte yaşayan ‘Zeynep’ karakterine hayat veriyor.

Zeynep, üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar.

Romantik komedi türündeki dizide, giyim firmasında asistan olarak çalışarak kendi ayakları üzerinde duran Zeynep; fedakâr, yardımsever ve duygusal karakteri ile izleyenlerin içini ısıtacak.

Kalbini aşka kapatan Zeynep, tesadüf eseri tüm kadınların gözdesi Kenan (Alperen Duymaz) ile karşılaştığında hayatı adeta sihirli bir değnek dokunmuşçasına değişecek.

Kenan Acarsoy, ülkenin başarılı iş adamlarından biridir. Bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever bir erkek olan Kenan’ın peşinde birçok kadın vardır ama onun kalbini kazanmak hiç de kolay değildir.