Ana sayfa TV Programları Sokağın Çocukları 4. sezonu ile Blu TV’de devam ediyor!

Sokağın Çocukları 4. sezonu ile Blu TV’de devam ediyor!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’, 4. sezonu için hazırlıklara son hızla devam ediyor. Hikayesi Adana’da başlayan dizinin yeni sezonunda Onur Akbay ve çetesi, Suriye’de Faysal Aziz’i öldürdükten sonra bu sezonda abisi Malik’le karşı karşıya geliyor. Malik’e ulaşamadan kendilerini Suriyelilerin bile bilmediği gizemli bir cezaevinde bulan ekibin macerası İstanbul sokaklarında son buluyor.

“Korkun kadar kaçar, cesaretin kadar yaşarsın.” BluTV’nin izleyenleri soluk soluğa bırakan dizisi ‘Sokağın Çocukları’, 4. sezonu ile 18 Şubat’ta takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Onur Akbay ve çetesinin, Adana ve Mersin sokaklarında başlayan mücadele dolu hikayesi, 4. sezonunda Suriye-İstanbul hattına uzanıyor.

3. sezon finalinde düşmanı olan Cemal ve ekibiyle iş birliği yaparak, memlekette uyuşturucu ticareti yapan Faysal Aziz’i Suriye’de öldüren Onur Akbay, yeni sezonda Faysal’ın ağabeyi Malik ile karşı karşıya gelecek. Onur Akbay ve çetesinin, işkence ve ölümlerin gerçekleştiği gizemli bir hapishaneye düşmeleriyle birlikte aksiyon ve adrenalinin doruk noktasına ulaşacağı ‘Sokağın Çocukları’nın 4. sezonu çetenin hiç beklemediği bir anda kendini İstanbul’da bulmasıyla son bulacak.

Tüm düşmanlarını ortadan kaldırdıklarını düşünen ekibin karşısına yeni düşmanların çıkması dizide yepyeni bir sayfa açarken, sezon boyunca izleyenlere nefes aldırmayacak cezaevi sahneleri hikayeyi, mahalle içi suç dünyasından çıkarıp uluslararası bir boyuta taşıyacak.

‘Sokağın Çocukları’, tansiyonun her bölüm artacağı yepyeni sezonuyla 18 Şubat’ta BluTV’de…