Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde özgürlük mücadelesi sertleşiyor, hikaye güzelleşiyor!

Aziz dizisinde özgürlük mücadelesi sertleşiyor, hikaye güzelleşiyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Aziz’in “Bu şehir yeniden Türk yurdu olacak!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Pierre’in şehrin gerçek sahipleri olduğunu söylemesi gerilimi yükseltiyor.

Şehirde Fransızlar ile Türkler arasındaki mücadele giderek sertleşirken Aziz’in Pierre’e arkadan saldırdığı anlar dikkat çekiyor. Dilruba’nın Aziz’e karşı hala hisleri olduğunu duyan Efnan’ın tedirgin halleri gözden kaçmazken Dilruba’nın Adem’i öpmesi akıllarda soru işareti yaratıyor. Pierre’in Efnan’ı istediğini öğrenen Aziz’in ne yapacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Babasının katilinin Pierre olduğunu öğrenen Aziz intikam almak üzere harekete geçer. Efnan, Aziz’in Pierre’e zarar verip başını derde sokmasından korkmaktadır. Dilruba’nın Adem’le evlenmesinin sebebinin Aziz olduğunu bilmek Efnan’ı içten içe tedirgin ederken, Dilruba ile aynı çatı altında yaşamak onun için daha zor olacaktır.

Adem ise Aziz ve Dilruba hakkında öğrendiği bir sırla darmadağın olur. Tüm bunlar olurken Pierre’in Efnan’ı cinayet suçuyla sıkıştırması, Aziz’i artık geri dönüşü olmayan bir yola sokacak ve şehirdeki tüm dengeler alt üst olacaktır…

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

Aziz, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!