Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’ten sonra Alparslan dizisiyle büyüleyen Yurdaer Okur’dan ayrılık var!

Kefaret’ten sonra Alparslan dizisiyle büyüleyen Yurdaer Okur’dan ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin bu sezon ortaya koyduğu muhteşem performansın en önemli mimarlarından birisi de Yurdaer Okur… Yer aldığı projelere büyük katkılar yapan oyuncu, daha önce Kuruluş Osman dizisinde de yer aldı ve tarihi yapımlarda bulunmaktan da zevk alıyor.

1974 yılında Rize’de dünyaya gelen Yurdaer Okur, bugüne kadar birçok dizi projesinde bulundu. Canlandırdığı karakterlere adeta bir ruh katan performansı ile kendisine hayran bırakan usta oyuncu, Karadayı dizisindeki Turgut karakteri ile çok ilgi çekmişti.

Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonunda Balgay karakterini canlandıran ve tarihi yapım tecrübesi bulunan oyuncu, geçen sezon ise bir dram performansı ile Fox TV’nin Kefaret dizisinde yer aldı.

Yurdaer Okur, Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizideki Emir Bozan karakteri ile de güçlü bir oyunculuk sergiledi… Ancak Yurdaer Okur’un sezon sonunu göremeyeceği ortaya çıktı.

Emir Bozan karakteri, hikayeye veda ediyor. 14 bölümü yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 17. bölümünde karakterin hikayeye veda edeceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Usta oyuncunun hayranları ise şimdiden yeni projesini merak etmeye başladı bile. Her sezona bir dizi sıkıştırabilen Yurdaer Okur’un önümüzdeki dönemde de gelen projeler arasında uygun bir rol bulursa ekrana dönmek için fazla beklemeyeceği tahmin ediliyor.