Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım’ın son pozları olay oldu!

Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım’ın son pozları olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Ramo dizisiyle büyük beğeni toplamıştı Murat Yıldırım. Uzun zamandır dizilerden uzaktı. Atv’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sundu yıllarca. Ekrana dönüşü ise Ramo ile oldu. Esra Bilgiç ile partnerliği ise hala izleyicinin hatırında. Ramo, reytingleri düşünce final yaptı ancak yine de izleyici, kanalın şans tanımadığı, haksızlık yaptığı görüşünde.

Murat Yıldırım için özel bir projeydi Ramo dizisi. Ardından ise yine aynı kanalın Aziz dizisi ile ekranlarda şu sıralar. Cuma akşamları yayınlanan dizi de merakla izlenen bir yapım. Damla Sönmez ve Simay Barlas ile başrolde yer alan Murat Yıldırım, dönem dizisinde Aziz karakteriyle yine çok beğeniliyor.

Rolünü adeta üzerine giyen bir oyuncu olarak Murat Yıldırım, ekranda Aziz karakterine hayat verirken, hikayenin geçtiği 1930’lu yılların Hatay’ının kostümleriyle ekrana geliyor. Dizideki haliyle görmeye alıştığımız Murat Yıldırım, bir dergiye verdiği pozlarıyla izleyiciye adeta zaman yolculuğu yaşattı!

Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım'ın son pozları olay oldu! 8

Oyuncuyu Aziz olarak bir süredir görmeye alışınca, modern ve günümüz haliyle görmek ise başka bir durum yaşatıyor izleyenlere. Bir de moda çekiminden kareler olunca bu fotoğraflar, şık haliyle Murat Yıldırım daha da dikkat çekti sosyal medyada.

Gerçi o dönemin şartlarında Aziz olarak da son derece şık giyiniyor dizide oyuncu. Kostümlerinin son derece titizlikle hazırlandığı da görülüyor. Fakat günümüz modern kostümleriyle bir başka şıklık içinde oyuncu. Parmaklarındaki gümüş yüzükler ve bilekliği ile de hayli tarz…

Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım'ın son pozları olay oldu! 9

Geçtiğimiz günlerde Episode Dergi’ye bir röportaj veren ve kapak için objektif karşısına geçen Murat Yıldırım, pozlarıyla büyük beğeni topladı. Oyuncunun gömleksiz giydiği ceketle yerdeki pozu ise beğenileri tavan yaptı.

Instagram hesanıdan 4 milyon takipçisi bulunan oyuncu, dergiden bir kaç kareyi paylaştı ve hemen hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Alev emojileriyle beğenilerini dile getiren takipçileri, oyuncunun şıklığına atıfta bulundular…