Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in Efnan’ı Simay Barlas’ın gerçek hayattaki sevgilisi bakın kim?

Aziz’in Efnan’ı Simay Barlas’ın gerçek hayattaki sevgilisi bakın kim?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin parlayan yıldızlarından Simay Barlas, Show TV’nin  Aziz dizisinde canlandırdığı ‘Efnan’ karakteriyle izleyicinin büyük beğenisini topluyor.

İş yaşamında verimli günlerden geçen Simay Barlas özel yaşamında da son derece mutlu. Ünlü oyuncu uzun süredir Soner Korkmaz ile birlikte.

Sosyal medyada aşka gelen oyuncu sevgilisi ile pozlarını instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun ‘Today’ notunu düştüğü paylaşımları hayranlarından kısa sürede on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'ın gerçek hayattaki sevgilisi bakın kim? 8

Son dönemin parlayan yıldızlarından olan Barlas, özellikle Zalim İstanbul dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyunculuğuyla kariyerinde hızla yükselen oyuncu, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'ın gerçek hayattaki sevgilisi bakın kim? 9

Damla Sönmez, Murat Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Suzan Kardeş’in başrollerini paylaştığı Aziz dizisinde ‘Efnan’ karakterini canlandıran Simay Barlas, oyunculuk performansıyla da adından söz ettiriyor.

Yetenekli oyuncu aynı zamanda yeni bir sinema filmiyle de hayranlarının karşısına çıkıyor. Simay Barlas’ın başrolünde olduğu Dijital Esaret filmi çekileli bir hayli zaman olmuştu. 2020’de çekilen film pandemi nedeniyle vizyona girememişti. Dijital Esaret 18 Mart’ta sinemalarda izleyiciyle buluştu.