Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi senaristleri daha ne bekliyor, bir doping yapsalar her şey düzelecek!

Baba dizisi senaristleri daha ne bekliyor, bir doping yapsalar her şey düzelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisi salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ederken, ikinci sezon reytingleri kimseyi tatmin edemiyor. Dizinin ortalamanın altında gerçekleşse de tüm izleyici kategorilerinde yine de çok güçlü bir hayran kitlesi olduğunu reytinglerde anlayabiliyoruz. Ancak dizinin biraz daha öne çıkmaya ve bir miktar daha reytinglerde yükselmeye ihtiyacı var.

İşte bu noktada da senarist Gökhan Horzum’a çok iş düşüyor. Baba dizisine yapılacak bir doping ile kaybedilen izleyicinin bir kısmı yeniden diziye kazandırılabilir ve reytingler ortalamanın biraz üzerine çıkarsa da sezon sonuna kadar bu performans Baba dizisinin ekranda kalmasını sağlayabilir. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer’in karşılıklı sahneleri o kadar güzel ki, dizi hayranları bu anları nefessiz izliyor.

Dizinin ikinci sezonunda hikaye çok değişti, 7 yeni oyuncu katıldı ve izleyenler çok heyecanlı sahnelerle karşılaşıyor. Birçok dizi hayranı Baba’nın performansından memnun ama bir de heyecanı katlayacak doping ihtiyacı görülüyor. Diziye katılacak yeni bir ünlü isim veya hikayede oluşturulacak ters köşeler ile senarist Gökhan Horzum bir atak yapabilir.

Baba dizisinin devam edebilmesi için de böyle bir sürece ihtiyaç olduğu gözlemleniyor ve fazla vakit kaybetmeden bu tür bir adımın atılmasının da hikayeyi çok daha etkili bir hale getirebileceği gözüküyor. Bakalım yakın zamanda böyle doping etkiyi oluşturacak etkili bir atak yapılacak mı?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Emin’in Kadir’le birlikte eve döndüğü tanıtımda Saruhanlı Ailesi, Emin’i görünce şoke oluyor. Emin’in hiçbir şey hatırlamadığını anlayan ve “Dövdüler beni” sözlerini duyan aile büyük bir yıkım yaşıyor. Yüreklere dokunan bu anlar izleyenleri derinden etkiliyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!