Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden inanılmaz reyting sıçraması, kim demiş eski günler eskide kaldı diye!

Gönül Dağı dizisinden inanılmaz reyting sıçraması, kim demiş eski günler eskide kaldı diye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en müthiş reytinglerini elde ederek, zirvenin sahibi oldu. Eylül ayında başlayan sezon içinde; Ben Bu Cihana Sığmazam, Kuruluş Osman, Yalı Çapkını ve Teşkilat dizileri çok başarılı reytingler aldı. Gönül Dağı dizisi de yine bu 4 yapım gibi sezonun en iyi oranlarını elde eden dizeler arasında yer alıyordu.

Ancak 8 Ekim Cumartesi günü yayınlanan 71. bölüm ile birlikte çift haneli reytinglere ulaşan Gönül Dağı dizisi böylelikle sezonun en başarılı yapımı olarak adını zirveye yazdırdı. Dizinin sezonun en başarılı yapımı olması, geçen iki sezonda elde edilen büyük başarının devam etmekte olduğunu da gösteriyor.

Gönül Dağı dizisinin bu sonuçlar ile birlikte zirvedeki diğer rakiplerinin bir hayli önüne geçtiğini ve çift haneli reytingler elde etmenin artık çok zor olduğu dizi dünyasında kendisine özel bir yer edindiğini söyleyebiliriz.

Ben Bu Cihana Sığmazam, Kuruluş Osman, Yalı Çapkını ve Teşkilat gibi dizilerin de çift haneli oranlara ulaşma ihtimali gözüküyor ama Gönül Dağı bunu ilk başaran yapım oldu.

Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezon finalinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan ekipten ayrılmıştı.

Bu ayrılığın diziye olumsuz etki edebileceği düşüncesi ortaya çıkmıştı ama ortaya çıkan 71. bölüm reytingleri ile birlikte Gönül Dağı’nın geçtiğimiz iki sezonda elde ettiği muhteşem başarıyı tekrarlayacağını da reytingler ile anlamış olduk.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin 15 Ekim’deki 72. yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.