Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisi çok çarpıcı başladı, yeni bölümde çatışma başlıyor!

Baba dizisi çok çarpıcı başladı, yeni bölümde çatışma başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları artık reyting rekabetinde Baba dizisi de yer alacak. Show TV’nin büyük beklentiler ile yayına aldığı dizinin ilk bölümü sert sahnelerle geçti… Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin sahneleri izleyicileri bir hayli etkiledi… Bilginer yine ustalığını konuşturdu. Sarıtaş ise kendisini ne kadar geliştirdiğini bir kez daha sergiledi.

Sosyal medyada da Baba dizisine yönelik çok yoğun bir etkileşim kampanyası düzenlendi. İzleyiciler hikayeyi beğendiklerini ve yeni bölümleri de heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Yaşanan uçak kazasında Mehmet Ali Saruhan ve tüm ailesi yaşamını yitirdi. Yıllardır görüşmediği kardeşinin ölüm haberini televizyondan öğrenen Emin büyük bir yıkım yaşadı. Mehmet Ali Saruhanlı’nın hayattaki tek akrabası ve mirasçısı olan Emin Saruhanlı, bu durumu kendi karısı, çocukları da dahil kimsenin öğrenmesini istemezken cenazede gazetecilerin çekmesiyle gerçekler açığa çıktı.

Baba dizisi çok çarpıcı başladı, yeni bölümde çatışma başlıyor! 39

Show TV’nin Ay Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Yeni bölümde hikaye daha da gelişecek ve izleyicileri çok daha farklı olaylar bekliyor olacak.

Saruhanlı ailesinin köşke yerleştiği ve yeni hayatlarına başladığı tanıtımda Emin’e söylenen “Siz artık sadece size ait değilsiniz…” sözleri dikkat çekiyor. Emin Saruhanlı ve İlhan karşı karşıya gelirken İlhan’ın sert sözleri aralarında yaşanacak çatışmanın ilk sinyallerini veriyor.

Baba dizisi çok çarpıcı başladı, yeni bölümde çatışma başlıyor! 40

İlhan Karaçam karakterinde Hakan Kurtaş yer alacak. Oyuncu yine sert ve dikkat çeken bir rolde izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtaş’ın Baba dizisinin önemli isimlerinden birisi olduğu daha ilk bölümlerden kendisini hissettirecek.

‘Baba’nın senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. İşte ikinci bölümden ilk fragman: