Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi final mi yapacak? Tolga Sarıtaş hayranları reytingleri görünce şoke oldu!

Baba dizisi final mi yapacak? Tolga Sarıtaş hayranları reytingleri görünce şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yakında final yapmaya aday çok iddialı bir dizisi var! Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baba dizisinin reytingleri pek iyi gelmiyor. Özellikle de TRT1’de Yürek Çıkmazı dizisinin çok iyi bir hikaye ile izleyici karşısına çıkması ile birlikte Baba dizisinde önemli bir reyting düşüşü dikkatleri çekti.

8 Kasım Salı akşamı yayınlanan Baba dizisinin 23. yeni bölümünün sonuçları hiç de beklendiği gibi olmadı. İlk sezonda çok başarılı bir çıkış yapan hatta 2022 yılına damga vurması yönünde güçlü beklentiler bulunan dizide, işler yolunda gitmiyor.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisinin 23. bölüm reyting sonuçlarını görenler akıllarına erken bir final ihtimalini getirdi. Zira, televizyon kanalları ciddi bir izleyici kaybı yaşayan bu tür yapımlarını uzun süre ekranda tutamıyor. Çünkü dizilerin maliyetleri yüksek ve o maliyeti karşılayacak reytingler olmaz ise reklam gelirle düşüyor ve kanal zarar ediyor.

İşte Baba dizisi için de bu kadar geniş ve etkili kadronun yer aldığı bir projenin düşük reytinglerle uzun süre devam ettirilmesi pek de kolay bir konu değil. Baba dizisinin reytinglerinde yaşanan erimenin Show TV yetkililerini bir hayli rahatsız edeceği ama bir kaç hafta da bekleyerek durumu izledikten sonra karar alabileceklerini değerlendiriyoruz.

Baba dizisinin 23. bölümünde tüm izleyici gruplarında yaşanan düşüş sonrasında, projenin ilk 10 program arasına bile girememesi büyük bir endişeyi de beraberinde getirdi.

Tüm kişiler kategorisinde on üçüncü olabilen dizi, AB’de on dördüncülük ve ABC1’de de on birincilik alabildi. Bu sonuçları gören dizi hayranları ise ortalamanın çok altına gelen reytingler ile birlikte, Baba dizisinin erken bir finale doğru gitme ihtimalini akıllarına getirmeye başladı.