Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan müjdeli haber; Yeni tiplemelerle farklı skeçler geliyor!..

Güldür Güldür Show’dan müjdeli haber; Yeni tiplemelerle farklı skeçler geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- BKM Yapım imzalı Güldür Güldür Show, tam 10 yıl boyunca ekranda izleyiciye birbirinden güzel ve bol kahkahalı skeçlerle eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Çoğu zaman yaptığı siyasi göndermeler ya da gündeme dair kimi konularla ilgili mesajları, çok izlenen dizilere esprili yorumlarıyla Güldür Güldür Show, ekranın vazgeçilmez programlarından birisi olmayı başardı. Yeni sezonda Show TV’deki yerini alan programla ilgili TV eleştirmeni Sina Koloğlu bir açıklamada bulundu.

Güldür Güldür Show’da ‘siyasi hiciv’in en çok izlenenlerin başında geldiğine dikkat çeken Koloğlu, bu konuyla ilgili, yapımın senaryo editörü Murat Kepez ve yönetmen Meltem Bozoflu’ya sorular yönetlttiğini belirtti.

“Özellikle geçmiş ile bugünün ekranda siyasi mizah farkı nedir?” sorusunu soran Koloğlu, ‘Türkiye’de komedi yapmanın en büyük zorluğu, tabularla mücadele etmek oldu, şimdi de öyle’ cevabını aldığını ifade etti.

Güldür Güldür Show'dan müjdeli haber; Yeni tiplemelerle farklı skeçler geliyor!.. 7

Kepez, ‘Bugün tabular farklı. Geçmişte siyasiler kendileriyle ilgili mizah yapılmasına daha sempatik yaklaşıyorlardı. Günümüzde bazı siyasi figürler, buna karşı ve sert tutum içinde. Aynı şekilde parti taraftarları da bunu çok istemiyor’ ifadelerini kullandı.

Programın yapımcıları ayrıca izleyiciye müjde de verdi. Güldür Güldür Show ekibi yeni karakterlerin de peşinde. Kepez ve Bozoflu ‘Eşofmanlı Hoca’ ve ‘Naime’ gibi çarpıcı karakterler için müjdeyi verdiler “Şu sıra daha önce örneğini görmediğimiz tipler ve komedi dilleri üzerine çalışıyoruz. Yakında hep beraber onları izlerken güleceğiz” açıklamalarıyla da heyecan yarattılar.