Ana sayfa Dizi Arşivi Ateş Kuşları dizisi hikayesi, oyuncu kadrosu, kanalı, fragmanları ve tüm detaylar!

Ateş Kuşları dizisi hikayesi, oyuncu kadrosu, kanalı, fragmanları ve tüm detaylar!

tarafından ker_def

Ateş Kuşları isimli atv dizisinin hikayesi çok faklı olacak ve başrollerde yer alan 3 önemli oyuncu ile dizi atv ekranında milyonları etkileyecek. Eşsiz ve farklı hikayesi, muhteşem oyuncu kadrosuyla atv ekranında yeni sezonun en iddialı yapımı olacak Bozdağ Film imzalı ‘Ateş Kuşları’ dizisinin yayınlanan ilk fragmanın da çok ilgi görmesi, dizinin başarılı bir iş olacağına yönelik ilk işaret olarak algılandı.

Yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada büyük yankı uyandıran ‘Ateş Kuşları’ kısa sürede binlerce yorum ve yoğun övgü aldı. Ateş Kuşları dizisinin başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik üstleniyor. Dizinin hikayesi ve diğer tüm detayları ile ilgili bilgiler de google’da izleyiciler tarafından çok aranıyor.

‘Ateş Kuşları’nın ilk fragmanında yer alan sahnelerde, dramatik dünyaları ve sokak çocuklarının çöplükte buldukları bebeği sahiplenerek “Ali bu bebek bizim olsun mu? Sen babası ol, ben annesi” sözleri sosyal medyaya damga vurdu. Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca paylaşıldı. Bu görüntüler dizinin güçlü bir dram hikayesi ortaya koyacağını anlatıyor. Peki Ateş Kuşları dizisinin nasıl bir hikayesi var?

EŞSİZ VE FARKLI HİKAYE

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır.

Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. ‘Ateş Kuşları’ kendilerine “Köksüzler” diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini anlatan; zorluklarla, acılarla ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

Ateş Kuşları dizisi hikayesi, oyuncu kadrosu, kanalı, fragmanları ve tüm detaylar! 7

Yapımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Benal Tairi’nin yaptığı; Proje tasarım ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı ‘Ateş Kuşları’ dizisi çok yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak.