Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi ikinci bölüm reytingleriyle başarısını kanıtladı!

Baba dizisi ikinci bölüm reytingleriyle başarısını kanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni başlayan Baba dizisi, geçen hafta iyi reytingler almış ve izleyicilerin de büyük beğenisini kazanmıştı. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin öne çıktığı projenin ikinci bölümünde hikaye biraz daha açıldı.

Karakterlerin daha iyi anlaşıldığı ikinci bölümün reytingleri de çok merak edildi. Baba dizisi ikinci bölümüyle de yine iyi reytingler alarak salı rekabetinde güçlü bir konumda bulunduğunu gösterdi.

Tüm kişiler kategorisinde dördüncülük elde eden Baba dizisi, AB ve ABC1’de ise günü üçüncü sırada tamamladı. Tüm izleyici gruplarında da güçlü bir duruş sergileyen dizinin 5’li oranların üzerinde kalması da sevindirdi.

Survivor’ın tüm kategorilerde birincilik elde ettiği 22 Şubat salı akşamı, Baba dizisinin tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde eden Destan’dan sonra en çok izlenen dizi olması dikkat çekti. AB ve ABC1 gruplarında ise Baba dizisi, Destan’ın önüne geçmeyi ve en çok izlenen dizi olmayı da başardı.

Dizinin çok daha yüksek reytingleri hak ettiğini düşünen geniş bir izleyici kitlesi var. Ancak alınan sonuçlar ikinci bölüm için de büyük bir başarı sayılmalı… Show TV’nin yeni dizisinin ilerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar alacağını ilk iki bölümün reytinglerine bakarak söyleyebiliriz. Dizinin sosyal medyada da çok güçlü bir çıkış yaptığını ve büyük etkileşim oluşturduğunu görmekteyiz.