Ana sayfa Dizi Fragmanları Köstebek başa bela olacak! Mahkum dizisinde büyük sürpriz!

Köstebek başa bela olacak! Mahkum dizisinde büyük sürpriz!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mahkum dizisi çok başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. Kanalın bu sezon yayındaki en iyi dizilerinden birisi olan Mahkum, çift haneli reytingler elde edebilen sınırlı sayıda diziden de birisi olmayı başardı.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun çok başarılı performanslar sergilediği dizinin 11. yeni bölümünde yine önemli gelişmeler sizleri bekliyor… Barış’ın başı köstebek ile derde girecek. Büyük sürpriz ise işte tam da bu noktada ortaya çıkacak. O köstebek Barış’ın hiç de beklemediği birisi olacak.

24 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mahkum dizisinin 11. bölümünde yine heyecanlı sahneler ve olaylar var… İşte tüm detaylar: Savaş’ın karanlık geçmişiyle ilgili bilgilere ulaşan Barış, Büge’yi kurban etmeye hazırlandığını öğrenir.

Köstebek başa bela olacak! Mahkum dizisinde büyük sürpriz! 7

Rafi’den gelen telefona cevap vermesiyle birlikte artık iş yapmaya hazırdır. Ancak Rafi’nin son ve büyük bir isteği olacaktır. İçlerinde ticari geçmişlerini emniyete sızdıran bir köstebek vardır.

Barış’ın bunu bulup, teslim etmesini ister. Köstebeği arayışa giren Barış, hiç beklemediği bir isimle karşı karşıya kalır.

Yaptığı hesaplamalarla firar planının son aşamasına gelen Fırat, eylem için müfettişlerin geldiği sinema gecesini seçer. Her şey yolunda giderken yan koğuşlardan kulaklarına gelen isyan hazırlığı, tüm planlarını alt üst etmek üzeredir.

Bir yandan diğer mahkumlarla, diğer yandan firar eylemiyle uğraşan Fırat’ın tek bir şansı kalmıştır. Büyük firarı başarabilecek midir?