Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi ilk bölüm reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı!

Üç Kız Kardeş dizisi ilk bölüm reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, salı rekabetine katıldı… İlk bölümü 22 Şubat Salı akşamı yayınlanan dizinin etkileyici bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Nesrin karakterinin canlandıran İclal Aydın’ın en çok satan romanlarından olan Üç Kız Kardeş’in dizi uyarlamasının reyting sonuçları çok merak ediliyor.

Reytingler ortaya çıktı ve dizinin salı rekabetine iyi bir başlangıç yaptığı da ortaya çıktı… Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu ve Almila Ada’nın başrollerinde yer aldığı Kanal D dizisi reytinglerde beklentilerin altında kaldı.

Üç Kız Kardeş dizisinin tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerinde yer almasına rağmen, AB ve ABC1’de ise biraz daha düşük reytingler aldığını görüyoruz. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü sekizinci sırada tamamlayan dizi, AB grubunda ise yedincilik elde etti. Bu sonuçlar dizinin beklendiği gibi iyi bir başlangıç yapamadığını ifade ediyor. Dizinin ikinci bölümünün daha iyi sonuçlar getirmesi ise kimseyi şaşırtmayacaktır.

Geçen hafta salı rekabetine Show TV, Baba isimli diziyle katılmıştı… Masumlar Apartmanı, Destan ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinin ardından iki yeni dizinin de gelişi ile birlikte salı akşamları artık rekabet çok sert bir hale geldi…

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı ve çok sert sahnelerin yer alacağı da ortaya çıktı. Masalın bittiği ve gerçeklerin herkesi şoke ettiği anları izleyeceksiniz. İşte 1 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci bölümün fragmanı: