Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisi ikinci sezonu garantiledi, büyük çıkış Eylül’de olur!

Baba dizisi ikinci sezonu garantiledi, büyük çıkış Eylül’de olur!

tarafından ker_def

Show TV’nin salı akşamları yayınladığı Baba dizisinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Hem dizinin hikayesinde her hafta yeni sürprizler ortaya çıkıyor hem de gelen reytinglerdeki istikrarlı gidişat dikkatlerden kaçmıyor. Ramazan ayı içinde birçok dizide ciddi reyting kayıpları yaşandı. Ancak Baba dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde 5’li oranlardan aşağıya inmiyor ve haftalardır istikrarlı bir gidişat ortaya koyuyor.

Dizinin gelecek sezonda da devam etmesinin istenmesinin altında da hikayenin revize edilerek gelecek sezon çok daha iyi bir kurguyla izleyici karşısına çıkma isteği var. Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisinin 2022 yılına damga vuracak bir proje olması bekleniyordu ama böyle olmadı. Dizi orta sıralarda devam eden ve hikayesi de çoğu zaman eleştiri alan bir yapım. Ancak ikinci sezonda işler tamamen farklı gelişebilir ve Baba dizisi öne çıkabilir. Eylül ayında başlayacak olan 2022-2023 sezonuna çok iyi hazırlanması beklenen Baba dizisinin asıl büyük çıkışını gelecek sezonda görebilirsiniz.

Baba dizisi ikinci sezonu garantiledi, büyük çıkış Eylül'de olur! 7

Mayıs sonunda ilk sezon finali yapması beklenen Baba dizisinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş başrollerde yer alıyor. ‘Baba’nın 26 Nisan salı akşamı yayınlanacak 11. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Servet’in tehditlerinden sonra Emin’in büyük bir hayal kırıklığıyla dert anlattığı tanıtımda Servet’in “Atacağım hepsini, tek tek atacağım, köşkten de atacağım!” sözleri dikkat çekiyor.

Kadir ile Servet’in karşı karşıya geldiği anlarda gerilim yükselirken Ahmet ve Büşra’nın mahkemesinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Büşra’nın gelinlikle Emin’in bakkalına geldiği anlar izleyenleri şaşırtırken akıllara “Büşra ile İlhan evleniyor mu?” sorusu geliyor.

Baba dizisinin geçen hafta yayınlanan 10. bölümü yine iddialıydı. Heyecan dolu bölümün final sahnesinde oğlunun birini öldürmeye teşebbüs ettiğini öğrenen ve duyduklarına inanamayan Emin, soluğu Servet’in yanında aldı ve dayanamayarak ona vurdu.

Servet’in altta kalmayarak karşılık vermesine şoke olan Emin, oğlunun intikam dolu sözleriyle bir darbe daha yedi. Gözünü kin ve hırs bürümüş Servet’in halleri gerilimi yükseltirken; bu durum karşısında Emin’in yapacakları merak konusu oldu.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!