Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisindeki ilk günlerinde rol yaparken zorlanan Melis Minkari’nin geldiği nokta bir başarı!

Kardeşlerim dizisindeki ilk günlerinde rol yaparken zorlanan Melis Minkari’nin geldiği nokta bir başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdı Aybüke karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Melis Minkari, Aşk 101 dizisindeki deneyimin ardından Kardeşlerim projesi ile büyük popülerlik kazandı.

Aybüke karakteri hikayede sevilen bir noktada ve bu durum da Melis Minkari’ye çok yaradı. Dizinin ilk dönemlerinde kamera karşısında rol yapmakta zorlandığını itiraf eden genç oyuncu, ikinci sezonu süren projede artık oyuna kendisini konsantre edebilecek noktaya geldi.

Kameraları artık umursamadığını ve çevrede yaşananlardan da etkilenmeden rolünü düşünerek sahnelerde yer aldığını anlatan Melis Minkari, Kardeşlerim dizisinde adeta bir oyunculuk okulunda gibi kendisini geliştiriyor. Dizinin ilk döneminden bu günlere gelindiğinde tecrübesini de artıran ve artık rolünü daha iyi yansıttığını kendisi de söyleyen oyuncu, kıyafet konusunda da hayatın akışına uymaya çaba harcıyor.

Melis Minkari, “Daha böyle akışkan kaymayı seviyorum. Beğendiğimi alırım, giyerim. Hiç denemediğim şeyleri de giyip, denemeyi çok severim” açıklamasını yaptı.

Kardeşlerim dizisindeki ilk günlerinde rol yaparken zorlanan Melis Minkari'nin geldiği nokta bir başarı! 7

Canı o gün ne istiyor ise o şekilde giyindiğini belirten genç oyuncu, kıyafet içinde rahat olmayı önemsiyor.

Bu sezonun modası olan krop giymeyi çok sevdiğini belirten oyuncu, sosyal medya paylaşımında da bu tarzını ortaya koyuyor. Oyuncu, “Keşke her mevsim yaz olsa, keşke hep krop giysek” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinde şık kıyafetlerle de yer alan oyuncu, bu tür sahnelere çok fazla tepki geldiğini söyledi. Oyuncu, “Çok fark ediliyor herhangi bir kıyafet değişikliği olduğunda. Mevsimine göre değişiyor. Nasıl göründüğümden çok, ben üşüyor muyum, yemek arasında bununla uyuyabilecek miyim, konfor şeylerine takılıyorum. Kostüm dışında ne giydirirlerse ben çok mutlu oluyorum” dedi.