Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi, ilk bölümüyle büyük bir başarı yakaladı… İşte reyting sonuçları…

Baba dizisi, ilk bölümüyle büyük bir başarı yakaladı… İşte reyting sonuçları…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni ve iddialı yapımı Baba’nın tanıtımları dönmeye başladığından beri merakla bekleniyordu. Dizinin oyuncu kadrosu, izleyici için merakı arttıran bir unsur oldu. Özellikle usta oyuncu Haluk Bilginer’in dizide rol alacak olması, projenin iddiasını da büyüten bir ayrıntıydı.

Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın hikayesini yazdığı dizi, bu hafta Salı akşamı ilk bölümüyle ekrandaydı. Diziyi izleyenler, bölüm sonrası pek çok yorum yaptı sosyal medyada. İzleyicinin büyük oranda Baba dizisini beğendiği, yorumlardan da görülmekte.

Son dönemin genç, yetenekli ve popüler isimlerinden birisi olan Tolga Sarıtaş da dizinin öne çıkan isimlerinden. Ayrıca usta oyuncu Ayda Aksel’in de dizide rol alıyor olması, bir başka dikkat çeken konu. 15 Şubat Salı akşamı yayınlanan ilk bölümü ile Baba dizisi, başarılı bir sınav verdi.

Bir sonraki gün açıklanan reyting rakamları, diziyi merakla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi olduğunu da ortaya koydu. Baba dizisi, tüm kişiler kategorisinde 6. sırada yer aldı. Ortalamanın üstünde reytingi ile dikkat çeken yapım, AB ve ABC+1 kategorilerinde ise 4. sırada yer aldı. İlk bölümüyle bu reytingler, başarılı bir sonucu işaret ediyor.

Baba dizisi, ilk bölümüyle büyük bir başarı yakaladı... İşte reyting sonuçları... 7

Dram yüklü konusu ile dikkatleri çeken dizide, Saruhanlı ailesinin, aynı soyadını taşıyan bir başka ailenin tüm üyelerinin uçak kazasında ölmesiyle tüm servetin sahibi olmalarını konu alıyor. Dizinin beğeni toplayan hikayesinde şimdi ne olacağı merak konusu.

Bu arada Baba’nın ilk bölümüyle AB kategorisinde, Salı akşamlarının galibi Atv’nin Destan dizisini geride bırakması da bir başka dikkat çeken durum oldu.

Aynı akşam yayınlanan Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey ve TRT1’in Masumlar Apartmanı dizileri ekranda yer almakta. Baba dizisi, Masumlar Apartmanı’nı tüm kişilerde geçerek de iyi bir sonuç aldı. Masumlar Apartmanı ise tüm kişilerde günü dokuzuncu sırada bitirirken, AB’de üçüncü oldu ve ABC1’de de beşincilik elde etti.