Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi tahammülleri zorluyor! İzleyicilere göre Haluk Bilginer olmasa izlenmez!

Baba dizisi tahammülleri zorluyor! İzleyicilere göre Haluk Bilginer olmasa izlenmez!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Baba dizisi dün akşam beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi yine çarpıcı sahnelerle izleyicinin karşısına çıktı. Reytingleri çok parlak gitmeyen diziyle ilgili izleyicilerin tepkisi artıyor. İzleyiciye göre Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş olmasa Baba’nın izlenecek yanı yok.

Usta oyuncu Haluk Bilginer’i yıllar sonra ulusal kanala döndürdüğü için büyük bir iddiayla gelen Baba dizisi bir türlü umulanı vermedi. Birçok izleyici Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş için diziyi izlemeye başladı ancak büyük hayal kırıklığına uğradı.

Baba dizisi tahammülleri zorluyor! İzleyicilere göre Haluk Bilginer olmasa izlenmez! 63

Baba dizisi reytinglerden pek parlak gitmezken izleyiciler de hikayelerini tepkisini gösteriyor. İzleyiciye göre Baba dizisinde bu kadar parlak oyuncular varken hikaye çok kötü. Öyle ki Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş için diziye katlandıklarını dile getiriyorlar.

Bir izleyici tepkisini şöyle dile getirdi: “Diziye duayen sanatçı Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş var diye başladık. Ancak bu kadar mı kötülük dip yapar. Hayatta hersey tekdüze kötülük değildir Bugün zor sabrettik. Senaryo yazarlarını gözden geçirin. İnsanlar salt kötü oladığı gibi her dinini yaşayan da yabani değildir.”

Baba dizisi tahammülleri zorluyor! İzleyicilere göre Haluk Bilginer olmasa izlenmez! 64

Bir başka izleyici de senaristlerin izleyiciye kulak vermesini istedi ve “Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş dışında izlenecek pek bir şey göremiyoruz. Senaryo akıcılığı yok. İzlerken maximum 1 bölüm daha şans veririm sonra bu dizi benim için biter diyen çok insan var. Bu yorumlar umarım yapımcılar tarafından dikkate alınır. Seyirciye kulak verin!” dedi.

Baba dizisi tahammülleri zorluyor! İzleyicilere göre Haluk Bilginer olmasa izlenmez! 65

Bir izleyici ise artık Baba dizisine tahammül etmenin iyice zorlaştığını söyledi ve şöyle yazdı: “Diziye sırf Haluk Bilginer var diye başladım ama diğer karakterlerin salaklıkları ve ortaokul çocuğunun bile yazmayacağı aptal bir olaylar silsilesi var. Tahammül etmek inanın artık çok zor.”

Baba dizisi tahammülleri zorluyor! İzleyicilere göre Haluk Bilginer olmasa izlenmez! 66