Ana sayfa Sosyal Medya Bige Önal, Türk futbolunun efsanesi babasını, vefatının yıl dönümünde duygusal bir paylaşımla andı!

Bige Önal, Türk futbolunun efsanesi babasını, vefatının yıl dönümünde duygusal bir paylaşımla andı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde ‘Selin’ olarak  izlediğimiz Bige Önal, Netflix’te ekrana gelen ve yayınlandığı dönem çok konuşulan Bir Başkadır dizisindeki rolüyle de dikkatleri çekmişti. Oyuncu, bu dizide canlandırdığı türbanlı kız ‘Hayrünnisa’ karakteriyle büyük övgü almıştı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşamıştı. Oyuncunun babası, Türk futbolunun efsane isimlerinden Erhan Önal, geçtiğimiz yıl 64 yaşında hayatını kaybetti.

Babasının vefatının üzerinden bir yıl geçen oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımla babasını andı. Babasıyla birlikte fotoğrafını paylaşan oyuncunun fotoğrafın altına yazdıkları hayranlarını duygulandırdı.

Bige Önal, Türk futbolunun efsanesi babasını, vefatının yıl dönümünde duygusal bir paylaşımla andı! 7

Bige Önal paylaşımının altına şunları yazdı; “365 gün nasıl geçti hiç anlamadım. Her anımda kalbimde, aklımda seni yaşarken etrafıma kulak verdiğimde senden “aslan gibi” diye bahsedildiğini farkettim. Kim için ne ifade eder bu isim tamlaması bilemiyorum ama benim için anlamının karşılığını bulduğu kişi sensin gerçekten.

Belki de o yüzden hep etrafımda olacağını düşündüm. Ama yokluğundaki varlığında bile aslan gibisin babişkom. Seni çok özlüyorum, her an. Seninle yaşayamadığım her an’ı yaşıyorum ve arayı kapatıyorum. Sen de benimle yaşıyorsun biliyorum.”