Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde 7 yeni oyuncu ile büyük değişimin ayak izleri tek tek ortaya çıkıyor!

Baba dizisinde 7 yeni oyuncu ile büyük değişimin ayak izleri tek tek ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında çok daha iddialı, yeni oyuncularla güçlenen ve hikayesi de daha etkili hale getirilen bir Baba dizisi izleyeceksiniz. İlk sezonda büyük çıkış yapması beklenirken, orta sıralarda bir dizinin elde edebildiği reytingleri alan Baba, ikinci sezonda daha da iddialı olacak.

Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide; Hakan Kurtaş ile Özge Yağız ikilisi de başarılı performansları ile alkış aldı. Dizi sektörünün en önemli yapım firmalarından Ay Yapım imzası taşıması nedeniyle de birçok kişinin yeni sezonu çok merak ettiği Baba dizisinde neler değişti?

Öncelikle senarist Gökhan Horzum’un hikayede bambaşka bir yöne doğru izleyicileri sürükleyeceğini ve heyecanın hiç bitmeyeceğini söyleyebiliriz. Aksiyon sahnelerinin daha da çok artacağı Baba dizisinde Tolga Sarıtaş’ın da ilk sezona oranla daha baskın bir şekilde hikayede yer alacağını söylemek gerekiyor.

Baba dizisinde 7 yeni oyuncu ile büyük değişimin ayak izleri tek tek ortaya çıkıyor! 10

İkinci sezonu büyük beklentiler oluşturdu ve bunun altında da hikayenin yanı sıra diziye yeni katılan isimler de etkili oldu. Örneğin Levent Ülgen gibi bugüne kadar birçok yapımda ustalık eseri performanslar ortaya koymuş bir oyuncu Baba dizisine güç verecek.

Ayrıca Mucize Doktor dizisindeki Beliz rolüyle kalpleri kazanan Hazal Türesan da yeni dönemde yine Baba dizisinin ekibinde yer alacak. Türesan’ın dizide farklı bir imaj ile yer alacağı da fotoğraf ile ortaya çıktı. Oyuncuyu kızıl saçları ile hatırlayan izleyiciler, ekranda sarı saçlı haline şaşıracak.

Baba dizisinde 7 yeni oyuncu ile büyük değişimin ayak izleri tek tek ortaya çıkıyor! 11

Tolga Sarıtaş’ın geçen sezon Beril Pozam ile olan partnerliği tamamlanmıştı. Daha önce Arıza dizisinde de birlikte rol alan ikili, geçen sezon Baba dizisinde bir kez daha karşılaştı ve izleyicinin ilgisini çekmeyi başardılar. Şimdi ise Tolga Sarıtaş’a partner olarak diziye katılan isim genç oyuncu Buse Meral oldu.

Baba dizisinde 7 yeni oyuncu ile büyük değişimin ayak izleri tek tek ortaya çıkıyor! 12

En son Sadakatsiz dizisinde Melih karakteri ile yer alan ve bugüne kadar birçok projede çok başarılı oyunculuklar sergileyen Ali İl’i yeni dönemde Baba dizisinin ekibinde izleyeceksiniz.

Ali İl çok tecrübeli bir oyuncu ve karakterin hislerini izleyicilere geçirme konusunda da bir karakter oyuncusu olduğunu önceki projelerinden kanıtlamış bir isim. Baba dizisine katılması hikayeye büyük güç verecekti.

Baba dizisinde 7 yeni oyuncu ile büyük değişimin ayak izleri tek tek ortaya çıkıyor! 13

Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Baba dizisi, tam 7 yeni oyuncusu ile izleyicilere bambaşka duyguları yaşatmak için hazırlanıyor.

Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan isimlerin hikayenin seyrini nasıl etkileyecekleri dizinin hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstlenirken, geçen sezon biraz eleştiri alan senarist Gökhan Horzum’un yeni dönemdeki sürpriz hikayesi de heyecanla bekleniyor.

Sürükleyici hikayesiyle birçok duyguyu aynı anda yaşatan ve sezon finalinde akıllarda bıraktığı soru işaretlerinin ardından yeni sezonu heyecanla beklenen ‘Baba’ dizisi çok yakında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.