Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!..

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki iddialı performansıyla adından söz ettiren yetenekli oyuncu Deniz Tansel Öngel en son TRT1’in Masumlar Apartmanı adlı dizisinde ‘Naci’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu yeni sezonda Show TV’nin Hayat Bugün adlı dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Deniz Tansel Öngel, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği,  NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün’de doktor rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Öngel’e başrollerde,  Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü,  Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un da aralarında bulunduğu yetenekli oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Oyuncu yeni imajını instagram hesabında paylaştı.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!.. 8

Dizide ‘Dr. Aras’ karakterine hayat verecek olan oyuncu, partneri Hande Doğandemir’in çektiği fotoğrafı “Partner gözünden” notuyla yayınladı. Hande Doğandemir ve Deniz Tansel Öngel, sosyal medya paylaşımlarıyla şimdiden uyumlarını da gözler önüne seriyorlar.

New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!.. 9

Merakla beklenen Hayat Bugün’ün konusu ise şöyle; Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır.…

Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir. Hayat Bugün, güçlü hikayesi ve dikkat çeken kadrosu ile çok yakında Show TV’de ekranlarında olacak.