Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde dengeleri değiştiren karar!

Baba dizisinde dengeleri değiştiren karar!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kadir’in holdinge gelip babasının karşısına oturduğu sahnede ikili arasında gerilim giderek tırmanıyor. Kadir’in aldığı karar ile birlikte hikayede dengeler de değişecek.

Kadir, babasına ortak olduklarını söyleyerek meydan okurken Burak da Emin’e bütün çocuklarına hisse verdiğini hatırlatıyor. Emin duyduklarına rağmen geri adım atmazken “Benim dükkanım, benim kararlarım!” diyerek Kadir’e rest çekiyor. Baba oğul arasındaki bu çatışmanın sonucunda yaşanacaklar ise merakla bekleniyor.

Kadir’in evden ayrılmasıyla köşkte ve holdingde dengeler değişir. İşleri yönetmekte zorlanan Emin iyice köşeye sıkışır. Servet, üstündeki şüphelerden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapar. Ailesi için kendini feda eden Kadir, İlhan hakkında çok önemli bilgilere ulaşır.

Hastalığıyla bir kez daha sınanan Emin, bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken bu durum eve de yansır. Ahmet’in Büşra konusunda yaptıkları Fazilet ve Emin’i harekete geçirince, Büşra’nın hamlesi herkesi şaşkına çevirir.

İlhan’ın ailesi üzerindeki planlarını öğrenen Kadir, oyunu İlhan’ın kurallarıyla oynamaya karar verir ve ikili arasındaki tansiyon iyice yükselir.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!