Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde dün gece izledikleriniz daha başlangıçtı, asıl hikaye şimdi başlıyor

Baba dizisinde dün gece izledikleriniz daha başlangıçtı, asıl hikaye şimdi başlıyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Ay Yapım imzalı, merakla beklenen Baba dizisinde ilk bölüm 15 Şubat’ta yayınlandı. Başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş gibi başarılı isimlerin yaptığı dizi hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönettiği Baba dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada büyük yankı buldu. Dizi bir Anadolu kasabası olan İzmir’in ilçesi Ödemiş’te yaşayan Saruhanlı Ailesi’nin mütevazi hayatının ani değişimini konu alıyor.

Baba dizisinde dün gece izledikleriniz daha başlangıçtı, asıl hikaye şimdi başlıyor 8

İzleyici uzun zamandır ekranlarda örf, adet ve geleneklerine göre yaşayan; Türk aile yapısını içinde barındıran böyle bir dizinin özlemini çekiyordu. Dün gece yayınlanan ilk bölümde herkes hikayede kendine göre bir parçayı sahiplendi.

Ailesi konusunda tek söz sahibi kendini gören, otoriterliği hiçbir şekilde elden bırakmak istemeyen bir baba olan Emin Saruhanlı’yı canlandıran Haluk Bilginer, kardeşleri ve ailesi uğruna hapishanede yatmayı göze alan Kadir Saruhanlı’ya hayat veren Tolga Sarıtaş, “küçük yerdir komşular ne der” korkusuyla cehennem bir hayat yaşayan Büşra’yı canlandıran Öge Yağız, çocuklarına kol kanat geren Fazilet Saruhanlı’yı oynayan Ayda Aksel ve kötü adam karakteri İlhan Karaçam’ı canlandıran Hakan Kurtaş, performanslarıyla Baba dizisinin beklenen 1. bölümünde öne çıkan isimler oldular.

Baba dizisinde dün gece izledikleriniz daha başlangıçtı, asıl hikaye şimdi başlıyor 9

İlk bölümün hemen ardından merak konusu olan Baba dizisinin 2. Bölümü ile ilgili bir tanıtım yayınlandı. Emin Saruhanlı, ailesini de alarak abisinin mirası konağa ayak basıyor bu bölümde. Ailenin hiç alışık olmadığı bir yaşam biçimi bakalım Ödemişli Saruhanlı ailesini nasıl bir değişime götürecek.

Baba dizisi yeni bölümleriyle her Salı saat 20.00’de Show TV’de olacak.