Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak aynı dönemde aynı kararı aldı!

Yargı dizisinde Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak aynı dönemde aynı kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor ve dizi hayranları da heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var ve her bölümü de bilmece gibi olayların iç içe geçmesinden oluştuğu için, çift haneli reytingler izleyici ilgisinin ne kadar yoğun olduğunu kanıtlıyor.

Yargı dizisinde hikaye kadar oyuncuların yüksek performansları da başarının önemli faktörlerinden birisi oldu. Ceylin karakterinde Pınar Deniz, Ilgaz olarak Kaan Urgancıoğlu öne çıkan isimler. Ayrıca Savcı Pars karakterinde de Mehmet Yılmaz Ak, sosyal medyada hakkında en çok konuşulan oyuncu oldu.

Yargı dizisi ile öne çıkan Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak’ın kısa süre aralıklarla özel hayatlarında yaşadıkları ayrılıklar dikkatleri çekti.

Yargı dizisinde Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak aynı dönemde aynı kararı aldı! 8

Pınar Deniz, bir süredir Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyordu. Aşkın Kıyameti isimli sinema filminin çekimlerinde tanışan ikili birbirleri ile güzel uyum yakalamış ve bu durum bir ilişkinin başlamasına neden olmuştu. Ancak çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta çiftin ayrılık kararı aldığı magazin gündemine yansıdı.

Yargı dizisinde bir başka ayrılık gelişmesi ise Mehmet Yılmaz Ak’tan geldi… Savcı Pars olarak sosyal medyada capslere konu olan ve dizinin en çok konuşulan karakterlerinden olan Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Yargı dizisinde Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak aynı dönemde aynı kararı aldı! 9

Miss Turkey yarışmasına katılan ve finalistlerden olan Nazlı Çetin ile aşk yaşayan oyuncudan yine bir ayrılık kararı geldi.

Hem Pınar Deniz hem de Mehmet Yılmaz Ak başarıyla Yargı dizisine hizmet ederken, özel hayatlarında ise ayrılık kararları ile dikkat çekti. İki oyuncunun da aynı döneme yansıyan bu ayrılık kararları dikkatleri çekti.