Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde gerilimi artıran gizli bir kadın karakteri ortaya çıktı!

Baba dizisinde gerilimi artıran gizli bir kadın karakteri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Emin’den Resmiye ismini duyan Fazilet’in yaşadığı üzüntüyü Kadir’le paylaştığı tanıtımda Kadir, babasıyla konuşarak Resmiye’nin kim olduğunu soruyor. Bu durum baba oğul arasındaki gerilimi yeniden artırıyor. Resmiye karakteri dizinin beşinci yeni bölümüne damgasını vuracak. Emin, sırrını paylaşmak istemiyor ve bu gizemli kadın karakteri de hikayedeki büyük sırlardan birisi olarak duruyor.

Kadir ve İlhan bir kez daha karşı karşıya gelip restleşirken İlhan’ın Servet’e “Ben senin kardeşinden hiç hoşlanmıyorum” demesi dikkat çekiyor. Ahmet’in Büşra’yla aynı odada kalmadığını gören Emin duruma müdahale ederek ikisini aynı odaya getirirken Kadir, Büşra’yı korumaya çalışıyor. Fakat Emin, Büşra ve Ahmet’in boşanmasına izin vermeyeceğinin altını net bir şekilde çiziyor. Büşra’nın mutsuz olmasını istemeyen Kadir’in bu durumu nasıl çözeceği ise merak konusu oluyor.

Baba dizisi dördüncü bölümünde kardeşlerini bir araya toplayan Kadir ise İlhan’la uğraşacağını çok net ifade ederken, kendi açıkları varsa öğrenmek istedi. Ancak ne Büşra, İlhan’la görüştüğü sırada aldığı hediyeden ne de Servet, İlhan’ın elindeki fotoğraflarından bahsetti. Yaşar ise Uğur’a masumca yardım ettiği anların gizlice izlendiğinden habersizdi.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!