Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu kariyeri için önemli bir dizi kararı alarak, bir ilke imza attı!

Kadir Doğulu kariyeri için önemli bir dizi kararı alarak, bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Alim Yapım isimli bir şirket kurdu. Bu şirketi üzerinden çeşitli müzik faaliyetleri yürüten oyuncu, ayrıca sinema filmi adımları da attı. Ancak Kadir Doğulu’nun şirketinden bir dizi çalışması gelmemişti…

İşte ünlü oyuncu adına mesleki kariyerinde bir ilk gerçekleşiyor. Gecenin Ucunda isimli dizinin yapım ortaklarından birisi de Alim Yapım oldu. Yani Kadir Doğulu, bir dizi yapımcılığına ilk adımını bu sayede atmış olacak.

Peki dizinin başrol kadın oyuncusu ki? Tabii ki Neslihan Atagül. Kadir Doğulu ve karısı Neslihan Atagül, Star TV’nin yeni dizisine imzalarını atmaya geliyor. Eylül ayında yayına başlaması beklenen ve Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan dizi büyük heyecan yarattı.

Kadir Doğulu adına ise bu dizi ile birlikte bir ilk yaşanacak. Oyuncunun, dizinin yapımcılığı noktasında sette herhangi bir adım atıp atmayacağı ise bilinmiyor.

Alim Yapım’ın ortağı olduğu dizinin yapımcısı TMC Film… Böylelikle ünlü çift bir anlamda kendi projeleri gibi ortaya çıkan Gecenin Ucunda dizisinin başarısı için büyük çaba harcayacak.

En son yaz döneminde Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisinde başrolde izlediğimiz Kadir Doğulu, kendisine gelen birçok teklifi değerlendirme aşamasında. Oyuncunun yeni sezon için bir dizide yer alıp almayacağını da hayranları merakla bekliyor.

Nesilhan Atagül’ün Sefirin Kızı’nın ardından yeniden setlere dönme kararı ise hayranları arasında büyük bir sevinç yaratmış durumda.