Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde herkesin aklına takılan 2 soru işareti var!

Baba dizisinde herkesin aklına takılan 2 soru işareti var!

tarafından ker_def

Salı akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Baba dizisinde ikinci sezon devam ediyor. Dizinin ortalamaya yakın reytingler alması, ekranda kalma umudunu artırıyor. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı Baba dizisinin hikayesi ikinci sezonda çok değişti. Diziye yeni isimler katıldı ve adeta yepyeni bir başlangıç yapıldı. Ancak bu değişimlere rağmen izleyici ilgisi artmadı, bir miktar azaldı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 22. bölümün final sahnesi heyecanı bir hayli artırdı.  Romantik bir akşam geçiren Kadir ile Firuze ertesi sabah vedalaşırken Firuze, Kadir’i öptü. İkili öpüşürken sokakta biri uzaktan onları izliyordu ve gizlice fotoğraflarını çekti. Peki Kadir ve Firuze’yi gören bu gizemli kişi kimdi? İşte bu sorunun yanıtı yeni bölümde ortaya çıkacak gibi duruyor. Dizi hayranları da bu sürpriz kişiyi merakla bekliyor.

Baba dizisinde herkesin aklına takılan 2 soru işareti var! 7

‘Baba’nın  8 Kasım salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Firuze, Selahattin’in bahçesinde elindeki fotoğrafları yakarken Hafsanur’u fark etmedi. Firuze’yi uzaktan izleyen Hafsanur’un gördüğü şey karşısında şoke olması da yeni bölüm öncesi akılları karıştırdı.

“Firuze’nin gizlediği şey ne?” sorusunu soran izleyiciler, yeni bölümde bunun yanıtını almayı arzu ediyor.

Baba dizisinin 23. bölümü öncesinde 2 soru akıllara takılmış durumda ve izleyiciler, yanıtlarını merakla bekliyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!