Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’nun dizi setlerine dönememesinin bir nedeni var!

Burçin Terzioğlu’nun dizi setlerine dönememesinin bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burçin Terzioğlu, çocukluk döneminden itibaren kamera karşısına geçen ünlülerden birisi. Uzun yıllardır setlerde yer alan ve birbirinden çok farklı karakterlerle milyonların takdirini kazanan oyuncu, son dönemde yeni bir projesi olmaması nedeniyle gündeme gelemiyor.

Yeni bir reklam anlaşması yapan oyuncu, en son geçen sezon Yalancı isimli dizide başrolde yer almıştı. Ezel, Merhamet, Poyraz Karayel gibi çok sevilen dizilerde çok iddialı çıkışlar yapan oyuncunun, son yıllarda daha az yapımda görünmesinin bir nedeni var.

Son 3 yıllık süreçte Hakan Mufahız, Hükümsüz isimli iki dijital dizinin yanı sıra Yalancı isimli projede rol alan Burçin Terzioğlu, karar verme konusunda kriterlere sahip. Yapımcılardan çok fazla teklif alan ama zor karar birisi olarak bilinen oyuncu, “Projelerde seçiciyim” diyerek bunu doğruladı.

Burçin Terzioğlu, özel olarak bir karakter istemediğini belirterek, şunları söyledi: “Senaryoyu okuyunca içine sinmesi ile ilgili bir durum. Birçok etki var, senaryosundan kastına kadar, kanalına kadar. O yüzden doğrusunu, iyisini, mutlu olacağım projeyi seçmeye çalışıyorum. Biraz zaman alıyor.”

Ünlü oyuncu, bu sözleri ile kendisine gelen her teklifi değerlendirmek istemediğini, öncelikle hikayenin içine sinmesi gerektiğini vurguladı.

Oyuncu sadece bunun da yeterli olmadığını oyuncu kadrosunun ve yayınlanacak kanalın bile seçim yaparken etkili olduğunu belirtiyor.