Ana sayfa Sosyal Medya Nisa Sofiya Aksongur, Hicran dizinin hikayesinde hüzünlü, sette ise neşe dolu!

Nisa Sofiya Aksongur, Hicran dizinin hikayesinde hüzünlü, sette ise neşe dolu!

tarafından ker_def

Hicran isimli yeni Kanal D dizisi, 7 Kasım pazartesi günü saat 17.00’den itibaren izleyicilerle buluşacak. Dizinin kadrosunda çocuk oyuncu olarak yer alan Nisa Sofiya Aksongur, daha önceki rollerinde olduğu gibi yine dizi hayranlarına hüzün dolu anlar yaşatacak.

Melek karakteri ile hikayenin en hüzünlü anlarını izleyicilere aktaracak olan Aksongur, sette ise çocukluk enerjisi ile neşe kaynağı oluyor. Senaryo gereği izleyiciye duygusal anlar yaşatacak olan küçük yıldız, dizi setinin ise neşe kaynağı oldu.

Nisa Sofiya Aksongur, Hicran dizinin hikayesinde hüzünlü, sette ise neşe dolu! 8

Yaşının küçük olmasına rağmen hem sevimliliği hem de oyunculuk yetenekleri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Nisa Sofiya Aksongur, bir kez daha önemli bir dizi sınavı verecek.

2016 yılında Adını Sen Koy dizisiyle ekranda görünmeye başlayan Aksongur; Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ağlama Anne, Kuzgun, Yeni Hayat ve Sihirli Annem dizilerinde rol aldı.

7. Koğuştaki Mucize filminde Aras Bulut İynemli ile partner olan Aksongur, Ova isimli karakter ile de izleyenlerin gönlünü ve takdirini kazanmıştı.

Nisa Sofiya Aksongur, Hicran dizinin hikayesinde hüzünlü, sette ise neşe dolu! 9

Aşkı hiç tatmamış olan Emre’nin, kaybettiğini sandığı bebeğini bulma umuduyla nefes alan Hicran’ın ve Melek’in hikayesinin ekrana geleceği dizi hafta içi akşam saatlerinde ekranda olacak.

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in yaptığı Hicran’ın senaryosunu ise Gayb senaryo ekibi kaleme alıyor.

Hicran ilk bölümü ile 7 Kasım Pazartesi saat 17.00’de Kanal D’de…