Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde izleyicilerin çok istedikleri şey gerçekleşiyor!

Baba dizisinde izleyicilerin çok istedikleri şey gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baba dizisinde 23. yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, en etkili karakterler arasında Büşra ve İlhan da bulunuyor. Özge Yağız ve Hakan Kurtaş ikilisinin başarılı partnerliği ile öne çıkan bu iki karakterin değişimi izleyicileri heyecanlandıracak.

Büşra ile İlhan’ın artık barışması gerektiğini ve onları çok sevdiklerini dile getiren Baba dizisi hayranları, dizinin reytingine de bu iki karakterin çok olumlu etki yaptığını düşünüyor. Dizinin 23. yeni bölümünde Büşra ile İlhan arasındaki buzlar eriyeceğine dair ilk işaretler geldi.

Dizide ayrıca, Ahmet’in İlhan’a arkadan sessizce saldırması gerilimi artırıyor. Emin ve Selahattin’in karşı karşıya geldiği tanıtım büyük heyecan uyandırırken Emin’in sözleri dikkat çekiyor.

Tolga Sarıtaş ile Buse Meral ikilisinin canlandırdığı Kadir ile Firuze karakterleri de öne çıkan detaylar arasında bulunuyor. Geçen hafta romantik bir akşam geçiren Kadir ile Firuze ertesi sabah vedalaşırken Firuze, Kadir’i öptü. İkili öpüşürken sokakta biri uzaktan onları izliyordu ve gizlice fotoğraflarını çekti. Peki Kadir ve Firuze’yi gören bu gizemli kişi kimdi? İşte bu gizemli kişinin de yeni bölümde ortay çıkması bekleniyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Dizinin 23. yeni bölümünü 8 Kasım Salı akşamı Show TV ekranında izleyebilirsiniz.