Ana sayfa Dizi Haberleri İzlemeye doyamadılar! Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit diyalogları sosyal medyayı salladı!

İzlemeye doyamadılar! Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit diyalogları sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de bu hafta 7. bölümü yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, yine reytingleriyle pek çok diziyi kıskandıran sonuçlar elde etti! Tüm kategorilerde birinci sıraya oturan dizinin yapımcısı OGM Pictures, sosyal medyadan tüm izleyenlere teşekkür etti.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldıkları Yalı Çapkını, yine Cuma akşamlarının tahtını kimseye bırakmadı! Giderek artan reytingleriyle birlikte sezonun en çok dikkat çeken yapımı olarak Yalı Çapkını, özellikle Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in partnerliğiyle çok sevildi.

Usta oyuncu Çetin Tekindor’un da başrolünde yer aldığı dizide ayrıca yine usta isimlerden Şerif Sezer ile birlikte deneyimli isimler Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu da dizinin öne çıkan oyuncuları arasında. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizide Suna’nın alkollü bir haldeyken Ferit’i öpmesi, bir sonraki bölümde büyük olaylara neden olacak!

İzlemeye doyamadılar! Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit diyalogları sosyal medyayı salladı! 7

Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olarak özellikle Ferit ve Seyran’ın tatlı atışmalar yaşadıkları sahnelerle ön plana çıkıyor. Yeni bölümde de bu sahnelerden bolca yer alması, diziyi izleyenleri kahkahaya boğan anları getirdi!

Seyran ve Ferit’in birlikte masa tenisi oynadıkları o anlar da yine dizinin 7. bölümünde merakla izlenen bir sahneydi. Giderek daha çok yakınlaşan ve aralarında çoğu zaman tatlı atışmalarla bir bağ kurulmaya başlayan Seyran ve Ferit’in masa tenisi oynadıkları o sahne de izleyiciler tarafından keyifle izlendi son bölümde…

Afra Saraçoğlu’nun hayat verdiği Seyran’ın sürekli Ferit’i taklit etmesi, dizinin en sevilen sahnelerinden. Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği Ferit’i taklitleri, sosyal medyada da çok konuşuluyor Seyran’ın… İzleyiciler, yayınlanan 7. bölümde, birlikte kahvaltıya gittiği Ferit’i taklit eden Seyran’ın hareketlerine bayıldı! Bu sahnede, Afra Saraçoğlu’nun taklit yeteneği de ayrıca takdir gördü. İşte bir izleyicinin yaptığı paylaşım:

Ferit’in sürekli ‘Seyro’ diyerek takıldığı Seyran, evcilik oynamaya devam etmelerine karşılık Ferit ile bir anlaşmaya vardı! Yusuf ile tüm iletişimini kesmesini istediği Seyran, Pelin ile görüşmesi konusunda Ferit ile anlaştı. “Bundan sonra sen nereye ben oraya, ben nereye sen oraya, var mısın?” diyen Ferit’in anlaşmasını kabul etti Seyran. Böylece birlikte takılmaya başladılar. Aralarındaki tatlı atışmalar, didişmeler devam ederken birlikte kahvaltıya giden ve daha sonra da spor merkezine giderek masa tenisi oynayan Seyran ve Ferit’in evde odalarındaki halleri de ayrıca eğlenceli anlara sahne oluyor! İşte 7. bölümdeki o sahnelerden birisi…